Timp Liber

VIDEO!!!Ana Maria Cucută - O focşăneancă în semifinala"Romanii au talent"

Sorin Tudose
5 apr 2013 4849 vizualizări
Grupul “Uninvented Theatre” fondat de Ana Maria Cucută şi Ana Crăciun a ridicat publicul în picioare la “Romanii au Talent” u focşăneanca spune că s-a bucurat că l-a impresionat pe Mihai Petre

Cine ar fi crezut! În ineditul moment de la emisiunea “Romanii au Talent” susţinut de grupul “Uninvented Theatre” este şi o focşăneancă pe nume Ana Maria Cucută. Născută în decembrie 1984, Ana Maria este membru fondator al grupului care a făcut furori la emisiunea de talente cu momentul “Zero Gravity Dance”, în care patru păpuşari şi un dansator de culoare au dat viaţă unei păpuşi. Absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Cargiale”, secţia Păpuşi Marionete, Ana Maria Cucută înfiinţează la finele lui 2011 împreună cu artistul păpuşar Anamaria Crăciun compania de teatru de animaţie contemporană numită “Univented Theatre”, grup care în prezent numără nouă membri.

Compania de teatru “Uninvented Theatre” va putea fi susţinută prin sms-uri în semifinală

 “La momentul pe care l-am avut la «Romanii au Talent» am fost cinci membri, patru păpuşari şi un dansator. În cadrul proiectului nostru avem două direcţii şi anume: una de teatru de animaţie pentru adulţi, cum a fost şi cel de la Pro, şi o altă direcţie în care facem teatru de animaţie pentru copii. Păpuşa Eva a fost făcută de colega mea Ana Crăciun în circa şase luni de zile”, ne-a spus Ana Maria Cucută. Momentul care a lăsat cu gura căscată publicul şi juriul a fost pregătit în mai puţin de 20 de zile, totul fiind făcut din scurt. “Momentul nostru a fost făcut pe fugă căci nu prea am avut timp să îl pregătim aşa cum voiam. Am lucrat zi şi noapte la el şi chiar şi cand plecam acasă tot la moment ne gandeam, la cum va fi perceput de juriu şi de public. A fost foarte emoţionat pe scenă, mai ales că în cateva momente publicul s-a ridicat în picioare şi ne-a aplaudat pentru ceea ce am reuşit să facem. La un moment dat am făcut-o pe Eva să plutească, dar o dată cu ea pluteam şi noi de bucurie”, ne-a mai spus focşăneanca. Membrul fondator al “Uninvented Theatre” recunoaşte că s-a bucurat nespus că spectacolul a fost apreciat şi de Mihai Petre, cel mai exigent jurat. “A fost practic un moment fără cuvinte, numai gesturi şi mimică, care în cele din urmă l-a impresionat chiar şi pe Mihai Petre, cel mai exigent dintre membrii juriului”, a mai spus Ana Maria Cucută. Următoarea apariţie a grupului va fi în semifinală, unde va avea nevoie de sprijinul tuturor celor care vor să vadă “Uninvented Theatre” cat mai departe. Dacă în primul sezon am avut un focşănean care a caştigat concursul mai curand cu o poveste ce ar fi mers la “Dansez pentru Tine”, iată că în cea de-a treia ediţie avem un grup talentat ale cărui baze au fost puse şi de focşăneanca noastră - Ana Maria Cucută. Succes în competiţie! (Sorin TUDOSE)

Puteţi (re)vedea momentul ce a făcut furori la “Romanii au Talent” în filmuleţul de mai jos:


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Bravo, acum 4036 zile, 10 ore, 17 minute, 35 secunde
Bravo! Un moment cu adevarat emotionant. Nu stiam ca in aceasta trupa este si cineva din Focsani dar acum voi urmari cu mai mult interes semifinala! Succes!
John, acum 4038 zile, 8 ore, 52 minute, 35 secunde
Intr-adevar tipii astia sunt senzationali si merita sa ajunga in finala ,chiar sa si castige. Felicitari pentru emotiile transmise. BRAVO!!!.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.