Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
14 mar 2013 1344 vizualizări
Concert cameral la Ateneul Popular

Ateneul Popular din Focşani găzduieşte miercuri, 20 martie, de la ora 19,00 un recital cameral al cvartetului de coarde „Consonanţe” – o formulă camerală cu „state” vechi de-a lungul istoriei muzicii, unul dintre cele mai frecvente ansambluri de cameră folosite în muzica clasică. Cvartetul „Consonanţe” îi are în prim plan pe Ştefan Epuran şi Alexandru Timilie – vioară, Ciprian Bolog – violă şi Alexandra Elefterescu – violoncel, membri ai Orchestrei Filarmonicii din Bacău, ce vor interpreta pe scena Ateneului focşănean trei dintre cele mai importante lucrări ale clasicului vienez Ludwig van Beethoven. „Veţi asista la un regal cameral, la un festival Beethoven în „consonanţă” cu tinereţea şi agilitatea celor patru tineri interpreţi”, transmit reprezentanţii Ateneului Popular. Biletul costă 15 lei, iar elevii şi pensionarii pot procura biletele la doar 5 lei. (M. V.)

Targ de haine în parcarea Kaufland

Pană pe 17 martie în parcarea supermarketului Kaufland se desfăşoară Targul colecţiilor de primăvară, fiind prezenţi zeci de producători de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Doamnele şi domnişoare îndeosebi, dar nu numai pot găsi la acest targ şi accesorii specifice sezonului, cat şi articole de marochinărie. Programul targului este zilnic între orele 10,00 – 19,00. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Titi, acum 4059 zile, 15 ore, 5 minute, 10 secunde
Oau! Am uitat cat de verde era zona...
Geo, acum 4059 zile, 15 ore, 21 minute, 36 secunde
O poza cu Ateneul pe vremea cand zona nu era distrusa de "renovare".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.