Timp Liber

Azi au loc preselecţiile la “Florentin Delmar”

Ziarul de Vrancea
20 nov 2012 881 vizualizări
Mai este doar o zi pană la debutul Festivalului de Muzică Uşoară Romanescă “Florentin Delmar”, organizat şi desfăşurat de Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” Focşani

În această seară, de la ora 17,00 concurenţii aspiranţi la trofeul festivalului vrancean vor intra în preselecţii, urmand ca cei mai buni 16 să urce pe scena festivalului. Juriul de preselecţie va fi condus de Viorel Gavrilă, iar rezultatele vor fi date pe loc, potrivit organizatorilor. “Avem concurenţi înscrişi din judeţele Galaţi, Ilfov, Prahova, Teleorman, Braşov, Gorj, precum şi din Vrancea. Însă maine (n.r. astăzi) vom şti cu siguranţă caţi vor fi, la momentul începerii preselecţiei întrucat mulţi dintre ei vin direct”, ne-a declarat directorul Ateneului Popular, Valentin Gheorghiţă. Concurenţii admişi vor fi împărţiţi apoi în cele două seri de festival: joi şi vineri, seri în care vor urca pe scena Ateneului Popular în recital Proconsul şi Aurelian Temişan. Biletele se găsesc la Agenţia Ateneului, preţul fiind de 40 lei în prima seară de festival şi 35 lei în seara a doua, cand va avea loc şi gala laureaţilor. Elevii şi pensionarii au reducere 50%.

Festivalul este dedicat compozitorului focşănean Florentin Delmar, cunoscut în domeniul muzicii usoare prin numeroase şlagăre precum “La cabana Trei Brazi”, “Brezuta”, “Serenada Bucureştiului”, “Te caut”, “Don Juan din Popa Nan” şi multe altele. “Meritul Festivalului, ajuns la a XXXVII-a ediţie, este acela de a promova la nivel naţional personalitatea şi creatia lui Florentin Delmar dar şi dimensiunea culturală a municipiului Focşani”, transmit organizatorii. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.