Timp Liber

Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers şi „Ai se eu te pego” cantă în Romania

Ziarul de Vrancea
2 aug 2012 2453 vizualizări
Concertele sunt programate pe 16, 19 şi 31 august

Vara 2012 aduce în Romania nume sonore ale muzicii internaţionale. Trupa britanică de rock alternativ Placebo revine în România pe 6 august, cu un concert care va avea loc pe Stadionul „Iolanda Balaş Söter” din Bucureşti. Biletele achiziţionate în avans au preţuri de 145 de lei la tribună, 125 de lei la gazon A şi 95 de lei la gazon B. Cei care nu şi-au achiziţionat bilete din timp trebuie să ştie că la intrare, în ziua concertului, biletele se vor vinde cu 190 de lei la tribună, 160 de lei la gazon A şi 125 de lei la gazon B. Tot pe 6 august debutează a VII-a ediţie a Festivalului ARTmania, care culminează în weekendul 10 - 12 august cu o serie de concerte organizate în centrul oraşului Sibiu. Die Toten Hosen, Epica, Delain, Trail of Tears, Deathstars şi Poets of The Fall se numără printre trupele care cântă anul acesta la festivalul sibian. Biletele pentru o seară sunt disponibile la preţul de 100 de lei, în timp ce abonamentele pentru tot evenimentul costă 150 de lei. Summer Well, care a debutat anul trecut pe domeniul Ştirbey de la Buftea, revine cu o nouă ediţie, pe 11 şi 12 august, în acelaşi spaţiu - un parc de peste 25 de hectare, cu lac. În prima zi a festivalului vor urca pe scenă Citizens!, Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour, Patrick Wolf şi Hurts, iar a doua zi cântă Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines şi The Stone Roses. Abonamentele pentru accesul la festival sunt disponibile la preţul de 129 de lei, nefiind puse în vânzare şi bilete pe zile.


Lady Gaga vine în Piaţa Constituţiei


Primul concert al divei pop Lady Gaga în România va avea loc pe 16 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul face parte din turneul mondial „The Born This Way Ball”. După anunţul mutării concertului, ce urma să aibă loc pe Naţional Arena, la Piaţa Constituţiei, în prezent sunt disponibile trei categorii de bilete, la preţurile de 345 de lei, 150 de lei şi 70 de lei. La mare în zilele de 17 şi 18 august, va avea loc prima ediţie a festivalului de muzică electronică Mamaia Sensation, pe Plaja Hanul Piraţilor – Năvodari. Michel Telo, cântăreţul brazilian care a reuşit să intre pe primul loc în topurile din lume cu piesa „Ai se eu te pego”, este aşteptat în România, pe litoral, unde va concerta în Princess Summer Club Mamaia Castle din Constanţa, pe 19 august. Biletele pentru locurile în picioare costă 50 de lei sau 100 de lei, existând şi posibilitatea închirierii meselor - VIP 2 (pentru 10 persoane), cu 1.500 de lei, sau VIP 1 (pentru 8 persoane), cu 2.400 de lei.


Concertul Red Hot Chili Peppers, cel mai aşteptat


Marele concert al anului poartă numele Red Hot Chili Peppers, programat pe 31 august pe Naţional Arena. Biletele pentru gazon, inclusiv Gold Circle, au fost epuizate, restul categoriilor de bilete având preţuri cuprinse între 155 de lei şi 495 de lei. Dornicii de a merge în străinătate pentru a asculta muzică o pot face la Sziget Festival din Ungaria (6 - 13 august). Sziget Festival îşi va deschide porţile pentru a 20-a oară vara aceasta, ca proaspăt încoronat cel mai bun mare festival de pe continent, iar scopul este ca evenimentul să fie mai mult decât un jubileu. Printre trupele care vor evolua pe cele cinci scene ale festivalului se numără fenomenul synthpop Hurts, ambasadorii de seamă a scenei rock britanice The Horrors, Placebo, The Subways, Noah & The Whale, Crystal Fighters, Mando Diao, Friendly Fires. (C. MARIN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.