Timp Liber

Petrecerile se ţin lanţ în localurile din oraş

Mihaela Beșleagă
29 dec 2011 4506 vizualizări
Cluburile şi pub-urile din oraş invită tinerii să petreacă un Revelion de neuitat, în compania prietenilor, cu muzică, băutură şi aperitive u preţul unui bilet de intrare la petrecerea dintre ani este cuprins între 20 lei şi 150 lei u o mare petrecere va fi organizată şi în Piaţa Unirii

Toate cluburile care se respectă din Focşani promit că vor organiza super-petreceri în noaptea cea mai aşteptată din an. Cu meniuri pe toate gusturile, băutură din belşug şi, mai ales, muzică de toate genurile, cluburile şi pub-urile din oraş invită mai ales tinerii să petreacă un Revelion de neuitat, în compania prietenilor. Dacă nu v-aţi decis nici în al 11-lea ceas unde veţi petrece noaptea dintre ani, dar nu vreţi să rămîneţi acasă, vă oferim cîteva ponturi pe ultima sută de metri pentru o petrecere reuşită.  Extrem Club vă invită să petreceţi ultima noapte din an în noua sa locaţie, Ex Lounge, care este situată la intrarea clubului, complet renovată. Condimentată cu o muzică bună asigurată de DJ Egro, seara va cuprinde un spectacol al barmanilor, dar şi animatoare care vor încinge atmosfera. Preţul unui meniu este de 70 lei/persoană (50 lei - meniu băuturi la alegere şi 20 lei - meniu aperitive), iar preţul unui bilet la intrare este 50 lei, care include consumaţie numai băuturi de toată valoarea. „Nu asigurăm locuri decît pentru persoanele care plătesc meniul întreg”, anunţă organizatorii. Şi la Clubul Apollo se organizează o petrecere de Revelion cu muzică, mîncare uşoară şi băuturi care vor umple paharele. Meniurile sînt de trei feluri: pachet pentru 4 persoane,  280 lei: un platou aperitive, un platou prăjituri, alune, fructe, o sticlă de whisky/vodkă la alegere, o sticlă de suc de fructe la 1 litru; pachet pentru 8 persoane, 520 lei: un platou aperitive, un platou prăjituri, alune, fructe, 2 sticle de whisky/vodkă la alegere, 2 sticle de suc de fructe la 1 litru; pachet pentru 12 persoane, 780 lei: un platou aperitive, un platou prăjituri, alune, fructe, 3 sticle de whisky/vodkă la alegere, 3 sticle de suc de fructe la 1 litru. Atmosfera va fi întreţinută de o trupă live, un DJ,  iar organizatorii pregătesc şi alte surprize. „Rezervarea unei mese implică obligatoriu alegerea unui meniu (indiferent de numărul de persoane) şi achitarea unui avans. La alegere, pachetele de băuturi pot fi modificate (se poate adăuga o sticlă de şampanie în locul celor de whisky sau vodkă)”, transmit managerii Clubului.


Focuri de artificii şi ploaie de confetti


Şi Times-Pub a pregătit o petrecere memorabilă de Revelion. Meniul costă 130 lei/persoană pentru  primele 100 rezervări şi 145 lei/persoană în rest. Pe lîngă muzică şi o masă plină, organizatorii au pregătit şi un foc de artificii, o tombolă şi alte surprize. Meniul cuprinde aperitive, pui la grătar, mezeluri, friptură asortată, peşte, garnituri, salate şi ca desert tiramisu şi tort, toate stropite cu băuturi la discreţie. Şi în clubul „frate”, TMC, este loc de petrecere în noaptea dintre ani, cu show de confetti şi artificii. Şampania va fi din partea casei pentru toate mesele rezervate. Preţul unui bilet de intrare la prima distracţie din anul 2012 este de 20 lei. La cumpăna dintre ani şi clubul Bawary vă invită să petreceţi alături de prieteni o ultimă seară magică din anul 2011. Spectacol de lumini şi efecte speciale, animatoare, confetti, baloane, artificii, lasere, cu invitaţi speciali Allexino feat Starchild. Organizatorii transmit că mesele se rezervă pentru un grup de minim 7-8 persoane, consumaţia minimă obligatorie la masă fiind de 300 lei şi se achită un avans de 300 lei în momentul rezervării mesei.


Revelion în Piaţa Unirii


Dacă sînteţi adeptul unui Revelion în aer liber, sîmbătă noapte puteţi veni în Piaţa Unirii, de la ora 19.00, unde vor cînta Ansamblul Folcloric Profesionist “Ţara Vrancei”, Ro-Mania, Mandinga, Distinto, Guess Who, Bordo şi T-Funky Fresh. Înainte de miezul nopţii va concerta trupa No Mercy, apoi momentul de trecere în noul an se va marca printr-un spectacol de artificii, flăcări FX pe scenă şi un spectacol de lasere. Noaptea se va încheia cu trupa latino Pachanga. Pentru această petrecere de Revelion, Consiliul Judeţean şi Primăria Focşani au alocat 186.000 euro. Şi la Ploscuţeni localnicii vor petrece cu un pahar de şampanie, la lumina focurilor de artificii, iar duminică, pe 1 ianuarie, la Păuneşti are loc Carnavalul măştilor de Anul Nou, o tradiţie ancestrală vrînceană.  “La mulţi ani!”. (Mihaela BEŞLEAGĂ)    


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.