Timp Liber

Biblioteca de vacanta in aer liber

Gabriela Draghici
25 aug 2011 1567 vizualizări
De luni pina vineri, biblioteca isi muta cartile in mai multe locatii din oras, pentru a imbia focsanenii la lectura

Biblioteca Judeteana „Duiliu Zamfirescu” Vrancea readuce in atentia comunitatii cartea si lectura in perioada 29 august-2 septembrie, intre orele 16.00-19.00, in cadrul programului “Biblioteca de vacanta” in aer liber. Programul se inscrie in manifestarile de traditie ale Bibliotecii, bazindu-se pe diversitatea tematica a cartilor expuse, care sint pentru toate categoriile de virsta. Anul acesta, Biblioteca de Vacanta isi propune sa fie o editie itineranta, desfasurata in locuri diferite ale orasului nostru, dupa cum urmeaza: luni in Parcul Schuman, marti in Piateta Garii, miercuri in Piateta Teatrului “Mr. Gh. Pastia”, joi la locul de joaca din Stadionul Sud si vineri in parcul Shuman. “Ajunsa la a VI-a editie, Biblioteca de Vacanta este o veritabila sarbatoare a lecturii in aer liber ce isi asteapta si anul acesta cititorii interesati de cunoastere. Acestia vor putea descoperi mai multe informatii despre serviciile si colectiile detinute, biblioteca realizind in acest fel si un sondaj al gusturilor de lectura ce va fi folosit in politica sa de achizitii”, a mentionat bibliotecara Maria-Cristina Olaru. Comunitatea focsaneana va beneficia de aceleasi servicii ca si la sediile Bibliotecii, inscriere, imprumut, restituire, consultare si rezervare de titluri. Biblioteca a pregatit si premii surpriza pentru toti participantii care se vor inscrie pentru prima data la biblioteca. (Gabriela DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.