Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
13 mai 2011 1077 vizualizări
Filme la Panciu si Odobesti

Caravana filmelor poposeste si in acest sfirsit de saptamina la Panciu si Odobesti. Astfel, astazi, la Casa de Cultura din Panciu puteti urmari filmele: "Karate Kid" cu Jackie Chan de la ora 18.30, iar de la ora 21.00 horror-ul "Misterul gemenilor". Simbata si duminica filmele se muta la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti, unde, de la ora 13.00 se proiecteaza filmul "Viespea verde", de la 15.00 comedia "Nevasta de imprumut", iar de la 17.00 "Misterul gemenilor". Pretul unui bilet de intrare este 4 lei. (M. B.)


Atmosfera medievala in mall


La sfirsitul acestei sapamini, complexul comercial Promenada Mall Focsani va invita la o serie de evenimente sub denumirea de "Promenada Medievala". Manifestarile vor avea loc simbata si duminica, dupa urmatorul program: simbata, 14 mai, incepind cu ora 10.30, animatie cu domnite, cavaleri, menestreli si jongleuri. De la ora 18.00 va incepe spectacolul de teatru "Vicleniile lui Scapin", dupa Moliere. Duminica, 15 mai, incepind cu ora 10.30, focsanenii pot sa se fotografieze in costume de cavaleri si domnite pe ritmuri de muzica medievala. La ora 18.00 va avea loc un spectacol cu foc si inedita demonstratie de lupta cu sabii. Intrarea este libera. (M. B.)


Vizitati muzeele gratis in Noaptea Muzeelor!


Peste 50 de muzee din Romania isi asteapta vizitatorii in nocturna simbata, 14 mai, cu ocazia unui eveniment devenit deja traditie: Noaptea Muzeelor. In Focsani puteti vizita gratuit Muzeul de Istorie de pe Bdul. Garii, la fel ca in fiecare an. Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta, aflat deja la a saptea editie. în Romania puteti vizita, printre altele, Complexul Muzeal National Moldova Iasi, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Galati, Muzeul National Peles, iar in Bucuresti Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Istorie si Muzeul Labirint (Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Muzeul National al Taranului Roman). Noaptea muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc pe 18 mai. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.