Timp Liber

Petreceri nonconformiste de Craciun si Revelion in cluburi

Ziarul de Vrancea
24 dec 2010 3457 vizualizări
Tinerii au pregatita distractia in cluburile din Focsani, care ii asteapta cu baluri mascate, carnavaluri, muzica, meniuri si bauturi pe alese u pentru preturi cuprinse intre 20 si 100 lei de persoana, distractia de Anul Nou este garantata

Cluburile din Focsani s-au pregatit cu muzica, artificii si meniuri care de care mai atractive pentru tinerii care vor sa petreaca Revelionul alaturi de prieteni intr-o atmosfera "fierbinte". Pentru cea mai mare distractie a anului in club trebuie sa va pregatiti sa scoateti din buzunar intre 100 si 150 lei si sa va faceti o rezervare din timp. Clubul Extrem vine cu o oferta si de Craciun, petrecerile tinindu-se lant in zilele de 24, 25 si 26 decembrie. Astazi, in Ajunul Craciunului, petrecerea "Merry Christmas" va fi intretinuta de Lucian Barbulescu, pe 25 decembrie vine rindul lui Zanga&Marius Moldoveanu in "Christmas Party", iar pe 26 decembrie petrecaretii vor avea parte de petrecerea "Back to the Roots" cu Mahony din Kristal Club Bucuresti. De Revelion, Clubul Extrem s-a pregatit cu mai multe tipuri de meniuri, in care sint incluse gustari si bauturi, la diferite preturi, in functie de numarul de persoane: 4 persoane - 250 lei, 8 persoane - 450 lei, 12 persoane - 650 lei. Rezervarea unei mese presupune alegerea unui meniu si achitarea unui avans, anunta organizatorii, iar pretul de intrare in club este 20 lei. Si Clubul Apollo Exclusive organizeaza mare petrecere de Revelion, mai exact "Rio Carnaval", intr-o atmosfera plina de veselie tipic latina, in care puteti petrece pe ritmuri de samba alaturi de frumoase dansatoare. Pretul unui bilet este 15 lei. Si pentru Craciun programul este complet. Astazi, petrecerea se intituleaza "Santa Claus is coming to Apollo", si va cuprinde un show al barmanilor, dans si multe alte surprize, la pretul de 10 lei biletul. In seara de Craciun, dansatorii Clubului vor crea atmosfera unui show marca Lady Gaga , iar duminica, 26 decembrie va avea loc "Glow party", cu fluiere colorate, confetti, artificii, bratari si multe alte accesorii luminoase.


Bal mascat in Times


Sarbatorile de iarna poposesc si in cluburile focsanene. El Negro va incinta publicul in Ajunul Craciunului la Times Music Club (TMC), unde va asteapta o seara plina de reggae si energie pe ringul de dans. Pretul biletului este de 10 lei, "intirziatii" platind 15 lei la intrare in seara concertului. Mos Craciun vine la Times Music Club (TMC) cu craciunite superbe si o atmosfera autentica de Craciun. Evenimentul promite surprize si multa voie buna, invitatii din seara de Craciun fiind The Funk Society, o trupa romaneasca ce imbina soul-ul si funk-ul in piese up-beat care promit sa nu tina pe nimeni pe scaun. Nici Revelionul nu va fi trecut cu vederea de "petrecaretii" de la TMC, balul mascat scotind din anonimat trecerea in Anul Nou. Meniurile se promit a fi alese, la fel si bauturile selecte, in timp ce artificiile si tombola cu premii vor merita toti banii. Biletul normal de intrare va costa 50 lei de persoana, iar biletul VIP cu masa la canapele va costa 150 de lei. La Times Pub, Craciunul vine anul acesta cu multe cadouri si surprize. Simbata seara se continua cu petrecerea de Craciun si se desfac cadourile pe care le-a adus Mosul cu o seara inainte, se danseaza pe cea mai buna muzica, alaturi de cele mai frumoase fete si cele mai speciale bauturi. Revelionul va fi unul mediteranean pentru cei care sint gata sa intre in noul an cum trebuie. Pretul va fi 150 de lei de persoana, cu mincare si bautura all inclusive.


Anul Nou vine si in Club Zenith


Nici Clubul Zenith nu-i de ocolit la trecerea dintre ani. Pentru 110 lei de persoana petrecaretii vor avea parte de o seara incendiara, din care nu vor lipsi muzica buna asigurata de Dj-ul rezident si sampania de dupa miezul noptii. Meniul le va fi pe plac cu siguranta, clubul punind la dispozitie aperitive, fripturi pentru gurmanzi, desert si bautura cit cuprinde. Cei interesati au timp pina pe 27 decembrie pentru rezervari, insa atentie, mai sint doar citeva locuri libere.


DJ autohtoni vor umple ringul de dans la Pulse Studio


Pentru cei mai lipsiti de inhibitii, Pulse Studio din cadrul Complexului Aqualand va asteapta cu o petrecere inedita. Dj Alexinno va intretine atmosfera vineri, in timp ce seara de Craciun va fi de pomina, cu multa muzica comerciala. La pretul de 15 lei intrarea, va veti putea bucura de o petrecere "ca la carte", "Santa Claus is coming to town", alaturi hostese, care vor tine loc de "Craciunite". Duminica, in aceeasi locatie, Paul Damixie (A.K.A. RadioKiller) ii va "dansa" pe petrecareti pina la orele diminetii. Pretul de intrare va fi acelasi ca in seara de vineri, adica 10 lei. Trecerea dintre ani promite a fi una de exceptie la Pulse Studio, cu invitati speciali DJ Ralmm & Toni Tonini, la uimitorul pret de 20 de lei, in care sint incluse aperitivele si desertul pentru mesele rezervate. De asemenea, vor fi organizate si tombole cu premii surprize pentru maratonistii de cursa lunga pe tarimul petrecerilor. Petreceri in seara de Craciun organizeaza si citeva restaurante, pretul unui meniu traditional fiind de aproximativ 50-60 de lei de persoana. Cei care mizeaza pe traditie isi pot lua acasa, cu sume cuprinse intre 100 si 150 de lei de cuplu, pachetul de Craciun, care cuprinde bucate traditionale, mai putin bauturi. De pe platou nu lupsesc sarmalele, caltabosul si soriciul. (M. BESLEAGA, G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.