Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
13 aug 2010 825 vizualizări
Connect-R vine in Extrem

Connect-R si trupa lui de dansatori sint asteptati in clubul Extrem Summer vineri, 13 august. Connect-R a cistigat anul acesta premiul Best Song pentru piesa "Burning Love" si premiul pentru cea mai mare ascensiune in cadrul galei de decernare a premiilor "Romanian Music Awards 2010". De asemenea, simbata, 14 august, Narcotic Sound si Christian D vor face atmosfera in Extrem Summer alaturi de animatoarele din videoclipul "Mamasita". (C. R.)


Manga party si concert Dj Sava & Raluca la AquaLand


AquaLand pregateste pentru astazi o petrecere inedita pentru focsaneni, Manga Party. Pe toata durata evenimentului vor rula proiectii manga de desene animate pe plasmele din incinta clubului. In aceeasi seara vor mixa Dj Dan Ene & Luca M., care ii vor purta pe ritmuri dansante pe cei veniti pentru distractie. Pretul de intrare este de 10 lei pentru publicul interesat de dansat pina dimineata, alaturi de cei doi dj. Acelasi Club are pregatit si pentru seara de simbata, 14 august, un alt duo de succes, si anume Dj Sava & Raluca. Cei interesati vor plati suma de 15 lei la intrare, iar cei doi invitati vor da startul unei petreceri nebune. (G. D.)


"Petrecerea Piratilor" la Promenada Mall


Promenada Mall organizeaza duminica, 15 august, incepind cu orele 16.00, "Petrecerea Piratilor". Este un spectacol destinat copiilor, care vor primi pop- corn si vata de zahar pe toata durata spectacolului. Intrarea este libera si sint asteptati spectatori de la mic la mare. (C. R.)


Pink Panther live, la club Zenith


George, Marius, Florin si Andrei, componentii unei trupe focsanene aflate la inceput de drum, vor incinta publicul asta-seara in incinta clubului Zenith. Pretul de intrare este de 5 lei. Sint asteptati incepind cu ora 21:00 toti cei care vor sa asculte cover-uri de calitate intr-o atmosfera vesela si calda. (G. D.)


Concert Tache si Lishman in club KGB


Clubul KGB va invita astazi la o petrecere hip-hop, in cadrul caruia se vor "duela" in rime Tache si Lishman, interpreti de muzica hip-hop din Focsani. Petrecerea va incepe in jurul orei 22.00, iar intrarea va fi libera. (C. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.