Timp Liber

Cerc de pictura pentru copii la Casa de Cultura

Mihaela Beșleagă
9 oct 2009 1037 vizualizări
Prichindeii talentati la desen sau pur si simplu, cei care iubesc culorile, sint invitati la un cerc de desen care se va organiza in perioada urmatoare pe linga Biblioteca din cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor Leopoldina Balanuta din Focsani.

Cercul, intitulat "Stropi de culoare", va functiona in Sala de lectura a bibliotecii, cu doua grupe de copii, incepatori si avansati, sub indrumarea profesoarei Veronica Groper. "Prin activitatile sale cercul isi propune sa ofere cunostinte elementare de educatie plastica, contribuind astfel la largirea orizontului educational al tinerilor scolari, mizind foarte mult pe creativitate si o mare libertate a copilului in abordarea temei plastice", spune Oana Andrei, bibliotecara de la Casa de Cultura. Lucrarile copiilor vor fi expuse in cadrul unor expozitii organizate si gazduite de institutia de cultura. De altfel, joi, 15 octombrie, prof. Veronica Groper va vernisa o expozitie de picturi, rezultata din colaborarea cu elevii din mai multe scoli vrincene. Pentru informatii suplimentare despre cercul de pictura pentru copii, dar si pentru inscrieri, va puteti adresa direct la biblioteca Casei de Cultura a Sindicatelor sau la telefon 0237/616.839. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.