Timp Liber

Sase zile de vacanta la tara cu 150 de lei

Ciprian Fânaru
28 aug 2009 1375 vizualizări
Din Vrancea s-au inscris patru pensiuni in programul care debuteaza pe 1 septembrie

Pentru a XIV-a editie la rind, vrincenii cu venituri mai modeste pot petrece sase zile de relaxare intr-o agropensiune turistica din reteaua ANTREC, platind doar 150 de lei pentru cinci nopti de cazare intr-o pensiune de doua margarete si 195 de lei intr-una de 3 sau 4 margarete. Datorita succesului inregistrat la editia precedenta si a solicitarilor venite din partea turistilor, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a decis sa inceapa Programul Special "Vacante la Tara" cu doua saptamini mai devreme. Prin acest produs al asociatiei ANTREC se ofera posibilitatea petrecerii unei vacante in satele romanesti, la tarife promotionale. Programul, care va avea loc in perioada 1 septembrie "" 1 noiembrie 2009, consta intr-un pachet promotional de sase zile/cinci nopti de cazare (duminica - vineri) in camera dubla. "In Vrancea avem inscrise patru pensiuni din Lepsa- Deny, Streiu, Bianca si Laura plus inca una care s-a inscris recent, Antistress, in apropiere de Naruja. De obicei, batrinii care vor sa vina sint descurajati de pretul transportului, astfel ca multi dintre ei se lipsesc. Sa vedem ce va fi, oricum eu o sa ii pun pe doritori in legatura directa cu pensiunile din program, pentru a negocia singuri detaliile", ne-a precizat presedintele ANTREC Vrancea, Vasile Bostiog. Cei care vor sa faca rezervari trebuie sa contacteze reprezentantii ANTREC din judetele care au intrat in program: Alba, Brasov, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Suceava, Sibiu, Tulcea si Vrancea. Filiala din judetul nostru o puteti apela la numarul de telefon 0237/673049, iar daca alegeti sa va bucurati de o vacanta la pret redus in celelalte judete, puteti vizita site-ul www.antrec.ro sau apela sediul central la numarul 021/222.80.01. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 11 ore, 12 minute
Filiala...o puteti apela=ANACOLUT. Domnilor ziaristi, va rog, n-ar strica mai multa atentie acordata gramaticii limbii romane si exprimarii, in general. Un articol nu e complet daca nu se acorda citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.