Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
31 iul 2009 926 vizualizări
Ecran de vacanta la Odobesti

In acest sfirsit de saptamina, cei mici vor avea parte de o surpriza la Odobesti, unde se va organiza un ecran de vacanta cu filme pentru copii. Astfel, simbata si duminica, la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" se vor difuza filmele "Razboiul clonelor", de la ora 13.00, "Scooby Doo 2", de la ora 15.00 si "Hotel pentru catei", de la ora 17.00. Mai pe seara, la Gradina de vara, de la ora 21.30, simbata si duminica, puteti urmari filmul de actiune "Terminator IV. Salvarea". Biletul de intrare costa 2 lei. (M. B.)


Mihai Popoviciu la Appolo Summer


Amatorii de distractie sint asteptati in aceasta seara la Appolo Summer, unde este invitat Mihai Popoviciu, unul din cei mai inovativi producatori est-europeni de muzica electronica. La virsta de 19 ani infiinteaza propriul label "Electro Casnice" impreuna cu prietenii sai The Model si Masstyk, si totul a progesat de aici. In vara anului 2004 Mihai s-a alaturat labelului International Deejay Gigolos a lui Dj Hell. Piesa sa "Sexy Spenders" a ajuns pe "International Deejay Gigolos Compilation 8". Pretul unui bilet de intrare la recitalul din aceasta seara este 10 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.