Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
24 apr 2009 1202 vizualizări
DJ Adrian Eftimie mixeaza in Focsani

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din tara, Adrian Eftimie, va mixa simbata aceasta in Focsani. Simbata, 25 aprilie, clubul Apollo Bowling implineste un an si sarbatoreste in stil mare. Petrecerea "aniversara" va avea loc in clubul Apollo cu incepere de la ora 22.00, iar invitatul special al serii va fi cel mai bun DJ roman in 2008: Adrian Eftimie. Acesta e renumit pentru ca, impreuna cu Rosario Internullo, reuseste sa faca seri memorabile pentru fanii miscarii clubbing si a fost de asemenea gazda unui show la postul One FM, pe lista locatiilor unde Eftimie a incendiat atmosfera numarindu-se Bamboo, Office ori Kudos Beach. Cei care vor sa se bucure de sound-ul DJ-ului trebuie sa scoata din buzunar 10 lei. (C. F.)

Filme la Odobesti, Brosteni si Jaristea

Si in acest week-end, odobestenii pot viziona, la Casa de Cultura "C. C. Giurescu", doua filme noi. Simbata si duminica, de la orele 13.00 si 17.00, va rula "Justitiarul "" Zona de razboi", in timp ce de la ora 15 doritorii pot vedea filmul de actiune "Curierul III". Pretul unui bilet de intrare la film este de 2 lei. Vineri, cu incepere de la ora 17.00, la Caminul Cultural din Brosteni va rula filmul de animatie "Madagascar", iar de la ora 20.00, aceeasi locatie va oferi filmul "Curierul III", pretul biletului fiind de 2 lei. Duminica dimineata, de la ora 11.00, Caminul Cultural din Jaristea va oferi spre vizionare productiile "Madagascar II" si "Babilon". Initiativa este sponsorizata de Primaria Jaristea, intrarea la matineu fiind asadar libera. Filmul "Babilon" va putea fi vizionat si la Brosteni, duminica seara. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.