Timp Liber

Litoralul pentru toti , incepind cu 150 de lei

Mihaela Beșleagă
27 mar 2009 1382 vizualizări
La un hotel de patru stele din Mamaia, un sejur social ajunge insa si la 470 lei u preturile mici nu-i prea atrag pe vrinceni la agentiile de turism, care duc lispa de solicitari pina acum

Vreti sa petreceti citeva zile la mare pe bani putini? Editia de primavara a programului social "Litoralul pentru toti", care se va desfasura anul acesta in perioada 4 mai - 15 iunie, va avea tarife cuprinse intre 150 si 470 lei de persoana, pentru un sejur. Programul "Litoralul pentru Toti" se remarca, din nou, printr-o oferta variata, care cuprinde hoteluri de la una la patru stele. Tarifele pentru aceasta editie, pentru un sejur de sase nopti/persoana sint urmatoarele: hotel 4* cu mic dejun - 470 lei, hotel 3* cu mic dejun - 350 lei, hotel 2* cu mic dejun - 250 lei, hotel 1* fara mic dejun - 150 lei. Pina in acest moment, s-au inscris in editia de primavara a programului "Litoralul pentru toti" 21 de hoteluri de pe intreg litoralul romanesc , mai exact din Mamaia, Eforie, Venus, Jupiter si Vama Veche, lista fiind in continuare deschisa. Aceasta oferta si locurile de cazare se valorifica doar prin agentiile de turism inscrise in program, care beneficiaza de un comision de 10%. Turistii interesati trebuie sa achite integral valoarea sejurului. Cu toate ca oferta este tentanta, avind in vedere preturile mici practicate, putini vrinceni, si nu numai, cunosc programul, reprezentantii agentiilor de turism vrincene, prin care se pot obtine locuri, declarind ca duc lispa de solicitari. Dragos Horhocea, vicepresedintele pe regiunea de Sud-Est a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), pune acest fapt pe lipsa de interes a Ministerului Turismului si a hotelierilor de a promova programul. "Rar cind vine cite o persoana sa se intereseze. Saptamina trecuta doar am avut 2-3 familii care au venit sa ceara detalii despre program. Foarte multi nu stiu despre existenta lui, cu toate ca tarifele sint foarte mici, de nimic aproape. Acesta este un program social, care pe o parte ar trebui sa ajute si la revitalizarea litoralului romanesc, dar Ministerul si hotelierii nu fac nimic, bugetul de promovare este foarte mic, nu se investeste, iar efectul este unul de bumerang", ne-a declarat Dragos Horhocea, care, in calitatea de membru in consiliul director al ANAT, a propus o promovare mai intensa a programului. De asemenea, acesta a adaugat ca agentiile nu au nici un cistig de pe urma participarii in program, comisionul de 10% neacoperind nici macar cheltuielile cu viramentele. Programul "Litoralul pentru toti ", ajuns la cea de-a patra editie, este lansat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului "Litoral" si ANAT. Programul este valabil doar pentru Romania. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.