Timp Liber

Reuniunea Corala Cruce si Inviere , la debut

Ciprian Fânaru
27 mar 2009 983 vizualizări
Prima editie a Reuniunii Corale Cruce si Inviere se va desfasura joi, 2 aprilie, la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia din Focsani.

Evenimentul, care va incepe de la orele 18.00, va reuni cele mai cunoscute coruri si grupuri corale laice si religioase din Vrancea. Astfel, vor participa: Formatia Corala "Pastorala", Grupul vocal de muzica bizantina "Haris" din Focsani, Corul de copii "Sfintul Nectarie" Ghimicesti, din comuna Fitionesti, Corul Bisericii "Sf. Voievozi Mihail si Gavriil" din Focsani si Grupul Vocal "Accord", organizatorul Reuniunii Corale. In cadrul manifestarii vor fi interpretate lucrari cu caracter religios din perioada Postului Mare si a Pastelui. Intrarea este libera. (M. B.)

Concurs intre licee la Extrem

Elevii liceelor din Focsani se vor intrece, timp de trei saptamini, pentru a cistiga titlul de cel mai bun liceu pentru unitatea pe care o reprezinta, in cadrul concursului "Highschool Contest", care va avea loc in fiecare vineri in club Extrem. In aceasta seara, la startul competitiei se vor alinia liceenii de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" si de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret". Probele la care vor fi supusi adolescentii sint: dans, karaoke, teatru, sport si interpretare playback, pentru a-si dovedi calitatile de artisti, dansatori si cintareti. Pe 3 aprilie va veni rindul Grupului Scolar de Transporturi Auto, a Liceului de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" si a Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu", iar pe 10 aprilie se vor confrunta Liceul cu Program Sportiv si Colegiul National "Al. I. Cuza". Un bilet de intrare la show costa 5 lei. (M. B.)


Lansare hip-hop in club Apollo


Simbata, clubul Apollo va gazdui un eveniment special. Iubitorii genului si nu numai sint invitati la un concert live cu duetul de hip-hop Bisky & Smax, doi focsaneni care vor incinge cu adevarat atmosfera in lansarea albumului lor, intitulat "Te-am pierdut". Cei doi vor avea invitati pe masura, Montana si Cristina, in timp ce invitatul special al serii va fi Nane, un cunoscut rapper din Mehedinti, cu patru albume la activ. La distribuitorii din licee biletul costa 10 lei, iar simbata seara, de la ora 23.00, intrarea va fi 15 lei de persoana. (C. F.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.