Timp Liber

Unde mergem?

Ciprian Fânaru
19 dec 2008 766 vizualizări
DJ Optik si G.I.C. mixeaza in Extrem de Craciun

Clubul Extrem pregateste doua petreceri in a doua si a treia zi de Craciun. Pe 26 decembrie, iubitorii muzicii house il vor putea vedea "la treaba" pe Bogdan Moldovan, alias DJ Optik. Acesta inceput ca DJ la Radio 21 si a s-a ocupat de warm-up pentru nume celebre ca Azzido da Bass. Cele mai cunoscute melodii ale sale au fost remixuri facute pentru artisti precum Miki, Gica Petrescu, Activ sau Voltaj, ultimele sale realizari fiind imnurile pentru Liberty Parade 2005 si 2006. Pe 27 decembrie, cel care va "incalzi" atmosfera in Extrem va fi DJ GIC. El intra in categoria DJ-ilor care promoveaza atit tech-house, cit si deep, cele mai recente melodii ale sale fiind "Nine to Ten" si "About Us". Warm-up pentru cei doi DJ va fi facut de rezidentul clubului Extrem, DJ Banana. (C. F.)


"Inima Craciunului" la Teatru


In Focsani, manifestarile dedicate celor mici, din Oraselul Copiilor, vor continua si astazi, de la ora 16.00, cu spectacolul "Ritmuri de Craciun", pus in scena la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" de Ansamblul de dans modern "Ritm" din cadrul Palatului Copiilor. Simbata, 20 decembrie, cei mici, dar si parintii au parte de o noua surpriza. Este vorba despre spectacolul caritabil "Inima Craciunului", realizat de elevii Liceului cu Program Sportiv, care va avea loc tot la Teatru, de la ora 13.00. Oraselul Copiilor, amenajat in Parcul Balcescu, ii asteapta pe prichindei pina dupa Anul Nou. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.