Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
10 oct 2008 1023 vizualizări
Mircea Baniciu vine la Intim Scorpion, distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila, organizeaza in colaborare cu Restaurantul Intim un concert sustinut de marele artist Mircea Baniciu.

Evenimentul va avea loc azi, cu incepere de la orele 20.00. Celebrind 10 ani de dealership Volkswagen in judet, Scorpion continua seria concertelor de suflet oferite focsanenilor, printre trupele invitate in Focsani de-a lungul timpului numarindu-se: Proconsul, Mandinga, Directia 5, Senzor, Benone Sinulescu, Analia Selis, Ovidiu Komornyik si Angela Similea, Maria Buza si Taraful Ciuleandra. (D. CHIRIAC)


Teatru la Focsani si Adjud


Aceasta toamna se anunta bogata in evenimente teatrale. Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani va gazdui miercuri, 15 octombrie, montarea piesei "Angajare de clown" de Matei Visniec, de la orele18.30. Si adjudenii vor avea parte de teatru. Joi, 16 octombrie, in sala de spectacole a Casei de Cultura "Tudor Vornicu" din Adjud se va juca piesa "Iona" de Marin Sorescu, in interpretarea actorilor de la Teatrul Municipal "George Bacovia" din Bacau. Cele doua reprezentantii teatrale vor incepe de la orele 10.30 si 13.00. (M. BESLEAGA)


Pictura abstracta la Galeriile Hidalgo


Galeriile de Arta Hidalgo, din incinta Salii Polivalente (aripa stinga), gazduiesc pina pe 20 octombrie o expozitie cu lucrari de pictura apartinind artistilor vrinceni Laura Draganici si Stefan Dumitru. Cele 20 de tablouri expuse sint lucrate in ulei pe pinza sau pe lemn, unele chiar cu foita de aur, in maniera abstracta. Picturile avangardiste, numai potrivite sa completeze un interior modern, pot fi achizitionate de doritori cu preturi cuprinse intre 175 si 1.350 lei, in functie de dimensiuni si de compozitia lucrarii. Multe dintre tablourile expuse s-au vindut sau s-au rezervat deja inca din seara vernisajului, care a avut loc miercuri. Laura Draganici este absolventa a Academiei de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din Bucuresti, iar Stefan Dumitru a absolvit Universitatea de Arte Plastice "Luceafarul" din capitala. Ambii artisti au studiat la sectia pictura de sevalet si in prezent sint profesori la Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" Focsani. Daca doriti sa vizitati Galeriile de Arta Hidalgo, care expun spre vinzare si obiecte decorative lucrate manual unicate, trebuie sa stiti ca programul este urmatorul: luni intre orele 14.00 - 19.00, marti-vineri 10.00-13.00 si 14.30-19.00, iar simbata intre 9.00-14.00. (M. BESLEAGA)



Film de comedie la Odobesti si Faraoane


In acest sfirsit de saptamina odobestenii sint asteptati din nou la film. Simbata si duminica, la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va rula de la orele 13.00 si 17.00 o comedie savuroasa, "Nu te pune cu Zohan!". De la ora 15.00, o alta productie noua americana, filmul de actiune "10.000 I.Hrs." ii va tine cu sufletul la gura pe spectatori. Caravana cinematografica a Casei de Cultura va poposi duminica la Faraoane, unde de la ora 19.00, in Caminul Cultural din comuna se va difuza aceeasi comedie "Nu te pune cu Zohan!". Pretul unui bilet de intrare este de doar 2 lei. Pentru saptamina viitoare, organizatorii pregatesc alte surprize pentru cei mai mici iubitori ai filmului. "Cu ocazia Toamnei Odobestene, in zilele de 17 si 18 octombrie vom organiza Zilele filmului pentru copii, in cadrul carora am pregatit mai multe actiuni", ne-a spus operatorul de cinema Lucian Cristea, de la Casa de Cultura. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.