Timp Liber

Jurnalistii, in expeditie pe crestele Muntilor Vrancei

Mihaela Beșleagă
13 iun 2008 893 vizualizări
Jurnalistii vrinceni iubitori de natura si sporturi in aer liber sint invitati la o expeditie inedita in Muntii Vrancei. Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu", in parteneriat cu firma Scorpion, organizeaza un "Tur de cunoastere si informare pentru jurnalisti", o expeditie informativa si turistica în Muntii Vrancei, in perioada 21-22 iunie, pentru 14 persoane si ghizi.

Organizatorii asigura transportul dus""intors pina in zona de plecare a expeditiei, echipament colectiv, respectiv corturi si ghizi-iubitori ai zonei montane vrincene. Conditiile de cazare cer ca participantii sa fie dotati cu sac de dormit, izopren, lanterna, dar si echipament pentru drumetie montana, rucsac si vesela proprie, cazarea in masivul Coza facindu-se la cort. Data limita pina la care se pot face inscrierile este 15 iunie. Programul va fi structurat in doua parti: informativa, care va cuprinde informatii si pliante despre Aria Protejata "Cheile Tisitei" si Aria Protejata "Strimtura Coza" si o parte turistica. Drumetii, care trebuie sa aiba peste 18 ani si o sanatate "de fier", vor parcurge trasee marcate sau care urmeaza a fi reamenajate in arii protejate. Masivul Coza este unul dintre cele mai frumoase din "traseul de creasta" al Vrancei, zona cuprinzind atractii precum: Cascada Putnei, Cheile Tisitei, Piriul Cristianu Mic, Golul Roibului, Saua Geamana. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.