Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
18 ian 2008 1210 vizualizări
Tehnologia wireless a inceput sa fie din ce in ce mai populara si sa patrunda si in cafenelele si restaurantele focsanene.

Cafea cu aroma de internet wirelessMai multe localuri din Focsani ofera conectare gratuita la internet

Daca sinteti dependenti de internet sau pur si simplu vreti sa cititi presa in format electronic la o cafea, in oras, cum ati vazut prin filme, acum aveti aceasta posibilitate. Mai multe localuri au "adoptat" sistemul wireless de conectare la internet, preluind modelul cafenelelor "internautice" atit de cunoscute si frecventate in tarile europene, dar si la noi, in Bucuresti. "Am implementat acest sistem prin luna aprilie a anului trecut. Ne-am gindit ca ar fi o buna modalitate de petrecere a timpului liber pentru clientii nostri. Multi clienti vin, servesc cafeaua si acceseaza site-urile de informare pentru a afla noutatile de pe internet. In medie, sint cam 8-9 clienti care folosesc wireless-ul pe ora. Cei mai multi consumatori de internet wireless in cafeneaua noastra sint in jurul orei 4-5 dupa-amiaza", ne-a spus Costica Stelescu, patronul de la cafeneaua Phoenix Cafe care ofera posibilitatea conectarii gratuite la internet. Majoritatea celor care vin cu laptopurile la o cafea sint tinerii, care fie navigheaza in mediul virtual, fie stau pe chat cu prietenii. In Focsani, localurile care ofera acces la internet wireless sint: Phoenix Cafe, Extrem, Dance, Majestic, Solar, Casa Elena, Moca\'s, Vox. O alta locatie din care va puteti conecta gratuit la internet este Piata Unirii, insa pe timp de iarna procesorul, dar si posesorul lui, trebuie sa suporte frigul. Ceea ce in tarile Uniunii Europene este o banalitate, iata ca a devenit un fel cosmopolit de petrecere a timpului liber si in orasul de pe Milcov.


Recital Provincialii la Intim


Cea mai de succes trupa a orasului de pe Milcov, Provincialii, vor sustine un nou concert pentru focsanenii iubitori de muzica buna. In aceasta seara, de la ora 21.00, vocalul Ionut Ungureanu impreuna cu ceilalti baieti ai formatiei vor cinta si vor incinta publicul din restaurantul Intim. Reprezentantii localului spun ca pentru a asista la reprezentatia Provincialilor trebuie sa serviti cel putin un fel principal si desertul. Cu muzica si mincare buna, se anunta o seara speciala.


"Unirea face puterea" la "Tara Vrancei"


Cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor romane, infaptuita la 24

ianuarie 1859, Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" va

organiza o serie de evenimente dedicate acestui moment. Astfel,

marti, 22 ianuarie, incepind de la ora 16.30, in sala "Tara Vrancei"

va avea loc vernisajul expozitiei de arta populara "Trei culori - trei

tari surori". In aceeasi zi, de la ora 17.00, se va desfasura concursul si spectacolul "Unirea face puterea", realizate in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Focsani. Aceasta manifestare este organizata in parteneriat cu: Arhivele Nationale, Consiliul Local al Tinerilor si trei licee focsanene legate prin denumire si istorie de Unirea de la 1859, respectiv Colegiile "Unirea", "Al. I. Cuza" si "Mihail Koganiceanu".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.