Sport

Vrancea Trophy 2023 la final

Ziarul de Vrancea
19 nov 2023 1142 vizualizări

Vineri 17 noiembrie 2023 are loc conferința de presă de închidere a ediției Vrancea Trophy 2023 care va organizată, începând cu orele 12:00 în cadrul Consiliului Județean Vrancea.Conform precizărilor organizatorilor la conferința de presă vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților locale și ai Federației Române de Tenis, echipele Focșaniului care formează Team Vrancea și care au obținut în acest an, în urma unui sezon deosebit, medalia de Bronz la Campionatul Național organizat chiar de noi la Focșani."Vom culege impresiile unui an spectaculos dar vom împărtăși publicului larg și noutățile pe care le pregătim pentru ediția a XVII-a, Vrancea Trophy 2024! Informații la zi despre calendarul si desfășurarea Vrancea Trophy veți regăsi și pe pagina https://www.facebook.com/VranceaTrophy/" mai menționează organizatorii care au făcut public și un comunicat de presă care poate fi citit în continuare.

Vrancea Trophy 2023 a fost cea mai complexă ediție de până acum din istoria de peste 20 de ani a celui mai mare Circuit de evenimente sportive din Vrancea. Desfășurată în perioada Martie – Noiembrie 2023 prin 7 etape, între care 6 oferite comunității gratuit, cea de-a XVI-a ediție Vrancea Trophy a cuprins un total de 23 de acțiuni dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Evenimentele sprijinite de Consiliul Județean Vrancea și de Partenerii noștri fideli, au implicat peste 700 de participanți copii, juniori și adulți, alături de membrii familiilor și mii de susținători direcți și indirecți.

Astăzi este momentul de închidere al ediției Vrancea Trophy 2023 dar și momentul care marchează totodată intrarea în al III-lea deceniu de existență al proiectului nostru care, prin activitățile desfășurate în toți acești ani, a urmărit ca obiective principale stimularea activității sportive a tinerilor din județul Vrancea, promovarea tenisului vrâncean la nivel național, susținerea tinerilor cu calități deosebite în participarea la competiții sportive naționale și internaționale.

Acest an a avut un program complex și un calendar extins, cu activități si competiții sportive care au inclus acțiuni de selecție și inițiere în tenis pentru copii, tineri și familii, sesiuni de pregătire sportivă, cantonamente regionale și naționale, competiții sportive locale, regionale si naționale pentru juniori sau seniori. Ca noutate, Vrancea Trophy 2023 a organizat și taberele ”Family Tennis” care au promovat activitățile de familie în care părinții practică activități sportive împreună cu copii lor. De asemenea, un nou mod de dezvoltare a tinerilor noștri sportivi a fost făcut și prin proiect pilot intra și inter cluburi "Mixed Wrestling Club Team Tennis", realizat în cadrul unui cantonament itinerant național.

La moment de bilanț, după un an plin de evenimente, activități, pregătiri, turnee dar și satisfacții alături de tinerii sportivi, părinți, familii, antrenori, specialiști din domenii conexe și cluburi, mulțumim cu multă recunoștință Consiliului Județean Vrancea și partenerilor noștri de nădejde pentru colaborarea noastră și îi invităm să fie în continuare alături de noi, împreună reușind să creștem an de an nivelul activităților noastre dedicate copiilor, tinerilor dar și adulților pasionați de sport, tenis, care au înțeles, doresc și caută, din ce în ce mai mult, soluții pentru un stil de viață echilibrat, sănătos, punând preț pe socializarea activă, de calitate, alături de familie și semeni cu interese, valori și aspirații apropiate!    

Echipa Tenis Club Focșani - Școala de Tenis George Bucuroiu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.