Sport

Votează-l pe Shota Tevzadze, cel mai bun jucător din etapa cu numărul 6 ! 

Cătălin VLĂDESCU
9 oct 2017 3533 vizualizări

Portarul echipei noastre, CSM Focșani 2007, Shota Tevzadze, este nominalizat la categoria cel mai bun jucător al etapei cu numărul șase din Liga Națională la handbal, într-un vot organizat de site-ul de specialitate, handbalvolei.ro. Shota s-a născut la Tbilisi pe 21 februarie 1981 și a început handbalul la 13 ani, la clubul Sevardeni.

La început toți antrenorii, văzându-l atât de înalt, voiau să-l pună să joace inter stânga, dar lui Shota nu-i place deloc să alerge, motiv pentru care a intrat în poartă. Cu echipa Sevardeni Tbilizi, Shota a câștigat 10 titluri de campion al țării sale, atât la juniori cât și la seniori, transferându-se în străinătate în anul 2002. La 21 de ani, Shota apăra deja poarta naționalei Georgiei. S-a transferat la Metaloplastika Șabac, în Serbia, au urmat 2 ani în Grecia, la Panellininos, un an în Turcia la Polis Akademisi Ankara și un an în Suedia, la HK Malmo. Din anul 2008 Shota  începea aventura românească, la Bacău, acolo unde a zăbovit 6 ani. Anul viitor se împlinesc 10 ani de când Shota activează  la echipe din România și se poate considera, măcar pe jumătate, român de-al nostru. Spune că în România se simte extraordinar. În Liga Națională, Shota a mai trecut pe la HC Odorhei, echipă cu care a jucat în Cupa Challenge, dar și la Reșița, echipă de la care s-a transferat la echipa noastră. La Focșani, Shota a devenit repede unul dintre cei mai iubiți, respectați și apreciați jucători, de către suporteri, cei care de multe ori, în timpul meciurilor, îi scandează numele și-l aplaudă la scenă deschisă. Este fără îndoială cel mai experimentat jucător din lotul nostru, omul care are o vorba bună, de fiecare dată, pentru toți colegii lui, atunci când aceștia au mai mare nevoie. Este lucrul care-l face un om special...Nu de puține ori mi-a mărturisit cât de emoționat este de atmosferă creată de suporterii focșăneni în timpul partidelor... În meciul din etapa trecută, cel cu Constanța, Shota a închis efectiv poarta. A fost un meci foarte bun făcut de întreaga echipă, de toți băieții, așa că o parte din această nominalizare, în mod sigur, se datorează și colegilor săi. Dacă ar fi să-l caracterizez în doar 3 cuvinte pe Shota, aș spune: SUFLET, VALOARE, EXPERIENȚĂ.

 Îl puteți vota și voi pe Shota Tevzadze la adresa:

http://www.handbalvolei.ro/voteaza-jucatorul-etapei-a-sasea-a-ligii-zimbrilor/

(Cătălin Vlădescu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.