Sport

Voinţa Deep Serv a câştigat derby-ul la Cupa Vrancei Stan Gheorghiu

Dan Chiriac
18 dec 2017 855 vizualizări

u Sanorom Boloteşti – Voinţa Deep Serv 2-6 (1-2), în prima etapă a Cupei Vrancei u Tractorul Năneşti este a zecea echipă aflată la startul competiţiei u Prietenii lui Adi au câştigat derby-ul primei etape la întrecerea de old-boys

Cupa Vrancei Stan Gheorghiu a programat duminică prima etapă. Organizatorii au decis ca toate partidele să aibă loc duminică, în condiţiile în care sîmbătă pe tot teritoriul României a fost zi de doliu naţional după moartea Regelui Mihai. Pentru a respecta doliul naţional, organizatorii au decis să programeze partidele de la Cupa Vrancei Stan Gheorghiu şi cele de la Cupa Adi Oltianu într-o singură zi, cu începere de la ora 11.00. Derby-ul primei etape a fost meciul dintre Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti. Sanorom a deschis scorul, dar a rămas în inferioritate după eliminarea lui Ciubotaru. Voinţa Deep Serv a întors rezultatul până la pauză şi s-a distanţat la 6-1 în repriza a doua. Golul doi al Sanoromului a venit la ultima fază a meciului. Cele două echipe au oferit spectatorilor prezenţi un frumos spectacol sportiv şi rămân în continuare printre favoritele la podium.

Grafit Decor, echipă formată în majoritate din jucătorii ce au câştigat turneul anul trecut, a dominat jocul cu Progresul, a condus cu 5-0, dar a avut ceva emoţii pe final după cele trei reuşite ale adversarilor. Mai mult, la ultima fază Progresul putea marca pentru 5-4. Relaxarea din final putea să-i coste pe cei de la Grafit Decor.

 

Victorii clare pentru Lăutari şi Green Garden

 

Componenţa celor două grupe este următoarea: Tractorul Năneşti, Progresul, Atletico Textila, Grafit Decor şi Lăutarii, iar grupa B Steaua Focşani, Sanorom Boloteşti, Voinţa Deep Serv, Flacăra Urecheşti şi Green Garden Odobeşti. Tractorul Năneşti este a zecea echipă aflată la startul competiţiei. Rezultatele meciurilor din prima etapă: 14.45 Atletico Textila – Lăutarii 2-9, 16.00 Grafit Decor – Progresul 5-3, 17.15 Sanorom Boloteşti – Voinţa Deep Serv 2-6 şi 18.30. Green Garden Odobeşti – Flacăra Urecheşti 7-0. Organizatorii turneului de minifotbal ce are loc în fiecare iarnă la Sala Polivalentă au decis să schimbe denumirea competiției. Astfel, Cupa Firmelor va deveni din acest an Cupa Vrancei ”Stan Gheorghiu”. Organizatorul turneului de sală, Jani Oltianu, ne-a spus că a decis să revină la vechea denumire a competiției, Cupa Vrancei. Inițiatorul acestei întreceri, fostul președinte al AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, va da numele întreceri pe care acesta a organizat-o ani la rând în Sala Polivalentă.

 

Reeditarea finalei din 2017 la Cupa Adi Olteanu

 

Duminică de la ora 11.00 au avut loc şi partidele primei etape a Cupei Adi Olteanu. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1978) şi este organizată de Jani Oltianu şi omul de afaceri Vasile Roşca împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Finanţele, Prietenii lui Adi, Poliţia, Vrancea Media, Soveja, Doctor GSM şi GS Mobile sunt echipele aflate la start. Anul trecut, câştigătoarea primei ediţii a fost formaţia Poliţiei ce a învins în ultimul act pe Prietenii lui Adi. Duminică, în meciul de deschidere cele două finalistele s-au reîntâlnit, într-un meci spectaculos. Pritenii lui Adi şi-au laut revanşa şi s-au impus cu 3-1, chiar dacă Poliţia a condus cu 1-0. Cele două formaţii se vor lupta şi în acest an pentru trofeu, alături de Finanţe, GS Mobile şi Soveja. Finanţele au trecut cu 4-1 de Doctor GSM, în timp ce GS Mobile a învins cu 6-3 pe Soveja. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.