Sport

Viitorul Cîmpineaca este noul lider în liga de minifotbal

Dan Chiriac
30 oct 2017 1309 vizualizări

Viitorul Campineanca este noul lider in Liga Autovip dupa victoria din derby-ul primelor doua echipe clasate in etapa cu numarul 6. Cu 5 etape inainte de finalul turului de campionat, plutonul primelor 4 echipe, Viitorul Campineanca, AS Tomita Lazar, United Focsani si Flux AS se intinde pe doar 3 puncte. AS Tomita Lazar pierde fotoliul de lider dupa 5 victorii consecutive si infrangerea cu Viitorul Campineanca 2-4. Formatia pregatita de Jan Oltianu a condus pe tabela cu 1-0 si 2-1, dar scorul pauzei a fost egal 2-2. In repriza secunda, apararea fostului lider a cedat pe final, Razvan Craciun si Ionut Cristian reusind golurile desprinderii. Progresul Focsani a luat un punct in intalnirea cu Atletico Textila, intr-un joc cu garda jos. Cu acest punct,Progresul ocupa locul 6, ultimul loc in clasament care asigura prezenta in play-off-ul competitiei din primavara. Desi a pierdut cei mai multi jucatori din lot pentru acesta stagiune de minifotbal, campioana en-titre United Focsani, reuseste sa ramana in plutonul fruntas.Cu cea mai buna aparare din Liga, formatia lui Rodinel Stan si-a pregatit si atacul cu ultima clasata,7-0. Victorii clare reusesc Flux-ul si ACS Mausoleul Marasesti in jocurile cu Casa Panciu si Onasis FC. Ultima partida a etapei, Sanorom Bolotesti-Green Garden Odobesti se disputa miercuri 1 noiembrie.

 

 Rezultatele si marcatorii etapei :

Atletico Textila - Progresul 4-4 (1-1) Au marcat Ionut Ghenuche,Andrei Calin,Madalin Ichim,Narcis Ilie respectiv Alexandru Barbu 3,Elvis Ionel

Focsani Hotspur - United 0-7 (0-4) Au marcat Razvan Dutu 2,Catalin Ciobotaru 2,Liviu Nechifor 2,Albert Bari.

Casa Panciu - Flux 0-6 (0-2) Au marcat Bogdan Stratulat 2,Mihai Teodorescu 2,Sorin Mandrescu,Cosmin Postolache.

AS Tomita Lazar - Viitorul Campineanca 2-4 (2-2) Au marcat Andrei Trifas,Daniel Maican respectiv Cristian Caldararu,Adrian Oltianu,Razvan Craciun,Cristian Ionut

Onasis FC - ACS Mausoleul Marasesti 0-7 (0-2) Au marcat Bogdan Grigorica 3,Adrian Tontu 2,Danut Docan,Catalin Gherghiceanu

 

Clasamentul LIGII AUTOVIP : 1 Viitorul Campineanca 15 p (+14), 2 AS Tomita Lazar 15 p (+13), 3 United 12 p (+16,1 joc mai putin),4 Flux 12 p (+8), 5 ACS Mausoleul Marasesti 9 p (1 joc mai putin), 6 Progresul 8 p, 7 Atletico Textila 7 p (-1), 8 Sanorom Bolotesti 7 p (-2,1 joc mai putin), 9 Green Garden Odobesti 7 p (-3,1 joc mai putin), 10 Casa Panciu 5 p, 11 Onasis FC 1 p si 12 Focsani Hotspur 0 p.

 

Etapa viitoare,progreameaza jocurile: ACS Mausoleul Marasesti - Flux AS,Viitorul Campineanca-Progresul,Sanorom Boltesti - Atletico Textila,Focsani Hotspur-Green Garden Odobesti,Onasis FC - United si AS Tomita Lazar-Casa Panciu.

 

Turneul final de old-boys

 

GSMobile Focsani si Vointa Deep Serv Campineanca au participat la Campionatul National de minifotbal pentru echipele de old-boys. Federatia de minifotbal din Romania a organizat la Iasi in perioada 27-29 octombrie prima editie a Campionatului national de old-boys.Vointa Deep Serv Campineanca si GSMobile au reprezentat Liga de minifotbal Vrancea la acesta prima editie.

GSMobile a reusit calificarea in sferturile de finala dupa locul 3 in Grupa A,inregistrand urmatoarele rezultate : 1-0 CSM Pascani,0-9 cu Old-Boys Piatra-Neamt si 3-4 cu Victoria Roman.In sferturile de finala au pierdut cu 3-1 intalnirea cu Old-Boys Victoria Vaslui.Vointa Deep Serv Campineanca in Grupa C, a reusit o victorie 2-1 cu Ergad Arad si a inregistrat o infrangere, 1-3 cu Auto Driver Iasi, pierzand calificarea in sferturi dupa rezultatul jocului Auto Driver Iasi-Ergad Arad 0-2. Prima editie a Campionatului National de minifotbal pentru echipele de old--boys a fost castigata de Old-Boys Piatra-Neamt, 4-0 in finala competitie cu Old-Boys Roman.La turneu a fost prezenta si una din cele 3 echipe care au reprezentat Romania in acesta toamna,la prima editie de EMF Senior Champions League din Slovenia, Liriada Rasnov-Brasov. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.