Sport

Foto | Victoria care-i aduce pe primul loc în seria 2, liga a III-a, pe fotbaliștii de la CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
23 nov 2021 1418 vizualizări

CSM Focșani 2007-Dinamo Bacău:4-0(2-0). Au înscris pentru CSM Focșani 2007 jucătorii:Băciuț în minutele 33 și 71 ,Predoiu în minutul 40 și Dascălu în minutul 52

CSM Focșani 2007 a jucat în următoarea formulă :Lazăr-Juncănaru,Bratu(Panaite), Gîină, Negoiță-Salaoaru,Ciochină(Gurău),Strătilă(Manu),Băciuț, Dascălu(Stoica)-Predoiu(Pasăre) Rezerve neutilizate:

Apenciucesei, Agafiței, Paizan

Într-o scurtă declarație dată la sfârșitul partidei președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007 Mircea Lazăr a declarat:

" Suntem foarte bucuroși de această victorie. Echipa are un parcurs foarte bun care ne situează pe primul loc din seria noastră!

Felicitări tuturor celor implicați ! "

Meciul s-a jucat sâmbătă 20 noiembrie 2021 pe stadionul Milcovul și a contat pentru etapa 13  a sezonului 2021/22 al seriei 2 liga a III-a la fotbal seniori.Victoria fotbaliștilor focșăneni a venit în etapa în care echipa care ocupa înaintea acestei etape locul 1 în seria 2 liga a III-a ASC Oțelul Galați a renizat 1-1 în meciul disputat în deplasare cu formația Viitorul Ianca.Cum CSM Focșani 2007  era cu doar 1 punct în urma ASC Oțelul Galați înaintea etapei 13 , în urma victoriei obținută sâmbătă 20 noiembrie 2021 pe stadionul Milcovul fotbaliștii focșăneni au trecut pe locul 1 în seria în care activează.

Citiți și postarea activată pe contul de facebook Cristi Valentin Misăilă al primarului municipiului Focșani după victoria echipei de fotbal CSM Focșani 2007 în etapa 13 a seriei 2 , liga a III-a:”Victorie de lider pentru echipa noastră de fotbal care bifează astăzi al cincilea succes consecutiv în campionat și urcă în premieră pe prima poziție în clasament după 13 etape.

O victorie clară, după cum o arată și scorul final, diferența de puncte dintre noi și adversari din clasament fiind vizibilă și în desfășurarea jocului.

Cu cele trei puncte de astăzi ne apropiem și mai mult de barajul pentru promovarea în liga a doua, iar dacă etapa următoare ne întoarcem victorioși din deplasarea de la Galați cu Oțelul, putem fi și matematic la baraj, cu patru etape înainte de final.

Nu va fi ușor și nici imposibil, dar vrem să ne obișnuim cu primul loc și să rămânem în fruntea clasamentului până la final.

Felicitări, băieți și mult succes la Galați!

Așteptăm și a șasea victorie consecutivă.”

Rezultatele etapei nr 13 a seriei 2, liga a III-a la fotbal seniori sezonul 2021/22

Citiți clasamentul la zi după meciurile disputate în etapa 13 , seria 2 , liga a III-a la fotbal seniori

Meciurile etapei următoare ( 14) a seriei 2 liga a III-a la fotbal seniori


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.