Sport

VIDEO | Sportiva Ana Maria Bărbosu din Unirea-Odobești este noua senzaţie a gimnasticii româneşti

Ziarul de Vrancea
20 dec 2020 5186 vizualizări

După mult timp, avem o nouă generație promițătoare la gimnastică. România a cucerit medaliile de aur pe echipe și la individual compus la Europenele pentru junioare. Tânăra sportivă din Unirea-Odobești, județul Vrancea, Ana Maria Bărbosu este lider de generație al tricolorelor.

Ana Maria Bărbosu, gimnastă legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Focșani, Maria Ceplinschi, Iulia Trestianu și ea legitimată la tot la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Focșani, Andreea Preda și Ana Turcu sunt noile fete de aur ale gimnasticii artistice. Româncele au câștigat detașat clasamentul pe echipe la Europenele din Turcia, la categoria junioarelor.

În plus, la individual compus, podiumul a fost integral românesc. gimnasta din Vrancea Ana Maria Bărbosu, pe primul loc, Maria Ceplinschi, pe doi și Iulia Trestianu și ea din Vrancea, pe trei. Vrânceanca din Unirea-Odobești Ana Maria Bărbosu s-a calificat în toate finalele pe aparate.

La turneul continental, sâmbătă, are loc finala pe echipe la senioare, iar duminică sunt programate finalele pe aparate la junioare și senioare.

Text informații:antena3.ro

Citiți și:Performanță de excepție pentru fetele de aur ale gimnasticii focșănene: Ana Maria Bărbosu și Iulia Trestianu sunt campioane europene!

Foto: Antrenorii de la CSȘ Focșani, gimnastica, Daniela Trandafir și Cezar Stoica, alături de elevele lor recent multimplu medaliate la Campionatele Naționale de juniori Ana Maria Bărbosu și Iulia Trestianu.​


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.