Sport

VIDEO | În primul an de juniorat II, tănărul atlet vrâncean, Andrei Gabriel Bejănaru a învins la Bacău juniori I, în proba de 400 m

Ziarul de Vrancea
13 feb 2024 1577 vizualizări

Atleții juniorii s-au întrecut la Bacău, în zilele de 10-11 februarie 2024, în Sala „Doina Melinte” din Bacău.Aici a fost programatsă se desfășoare Concursul Național – Memorialul „Dorin Melinte”, ediția nr 19-a. Competiția a fost rezervată juniorilor 1 (U20), cadeților (U18) și juniorilor 3 (U16) și a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport Bacău, prin Asociaţia Judeţeană de Atletism, cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism. Probele de concurs au fost următoarele: Masculin - 60 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1500 m, 3000 m, 4 x 200 m, 4x400 m, 60 m g, înălţime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate; Feminin - 60 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1500 m, 3000 m, 4 x 200 m, 4x400 m, 60 m g, înălţime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate.

În cadrul competiției tânărul atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru a avut p prestație de concurs remarcabilă cucerind medalie de aur la proba de alegare 400 metri plat în prima zi a competiției și medalia de argint în cea de a doua zi în proba de alergare 200 metri plat.Trebuie menționat că aceste rezultate sunt obținute de către tânărul atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru în condițiile în care acesta este în primul an de juniorat II ( fiind născut în anul 2008) și concurează iată și-i învinge în concursuri precum Memorialul „Dorin Melinte”, ediția nr 19-a desfășurat la Bacău pe juniorii I ( competitorii săi născuți în anii 2005 și 2006) 

Vizionați mai jos 

VIDEO cu tânărul atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru alergând în proba de 400 m plat a Memorialului „Dorin Melinte”, ediția nr 19-a desfășurat la Bacău

VIDEO cu tânărul atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru alergând în proba de 200 m plat a Memorialului „Dorin Melinte”, ediția nr 19-a desfășurat la Bacău

Reamintim că tânărul atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru este în primul an de juniorat II U18.Andrei Gabriel Bejanăru, originar din Broșteni, a fost elev al Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești iar actualmente este elev al Liceului de Agricultură și Industrie Alimentară din același oraș vrâncean. El a fost legitimat la CSȘ Focșani dar acum concurează pentru clubul SCM „Gloria" Buzău.Solicitat de Ziarul de Vrancea să explice mutarea atletului vrâncen, antrenorul său Radu-Mihail Brăguță a precizat: „Măsura a fost luată la recomandarea antrenorului federal care se ocupă de loturile naționale de juniori. Situația lui Andrei se îndrepta spre repetarea <<cazului Corina Ilinoiu>>" 

Fiul meu s-a mutat la SCM Buzău din data de 1 iunie 2023 cu contract, împreună cu domnul profesor antrenor Radu-Mihail Brăguță.CSȘ Focșani nu avea fonduri pentru a-l susține pe Andrei. Pentru a performa avem nevoie pe lângă echipament de calitate și de foarte multe concursuri, concursuri care implica deplasări. Toate acestea sunt costisitoare și aveam nevoie de sprijin material.” ne-a mărturisit d-na Adina Bejănaru, mama atletului vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.