Sport

VIDEO | Handbaliștii seniori de la CSM Focșani 2007 au pierdut meciul disputat acasă în etapa nr 11 a Ligii Zimbrilor cu CSM Bacău

Ziarul de Vrancea
20 nov 2023 1657 vizualizări

CSM Focșani 2007-CSM Bacău:26-27(12-14).Meciul a avut loc duminică 19 noiembrie 2023 începțnd cu ora 19:00 în sala sporturilor "Alin Moldoveanu"  din Focșani.Handbaliștii de la CSM Bacău au câștigat trei puncte importante în deplasarea de la Focșani în fața unei echipe care nu a mai simțit gustul victoriei din septembrie.

VIDEO: Iordache Virgil

CSM Focșani 2007 – CSM Bacău: 26-27 (12-14) Arbitri: Claudiu Belean / Ștefan Hendrea

CSM Focșani 2007: Marocico, Bucătaru, Cloșcă – Makrishin 7, Simsar 6, Rață 3, Roșu 3, Pavlov 2, Miroiu 2, Trkulja 1, Marijanac 1, Roșu 1, Mocanu, Popovici. Antrenor: Dalibor Cutura.

CSM Bacău: T. Stănescu, Grigoraș – Esteki 8, Serhel 4, Costea 4, Ganchev 4, Dobrincu 2, Rogulski 2, Dospinescu 1, Virbauskas 1, Ushal 1, M. Bujor, I. Stănescu. Antrenor: Leonard Bibirig.

Declarația antrenorul principal al echipei de handbal masculin CSM Focșani 2007 , Dalibor Cutura, la finalul jocului:de dumninică 19 noiembrie 2023 cu CSM Bacău :

,,O mare dezamăgire! Am pierdut 3 puncte acasă, cu toate că am sperat la început la o victorie, dar avem o lipsă de încredere în forțele noastre.În 4 ani de când sunt la Focșani nu am trecut printr-o situație similară.La Steaua am avut 12 ratări unu contra unu. Trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru.Ajungem în situația de unu la unu și nu reușim să marcăm.Băieții au luptat, au încercat mai mult, dar este câte o zi când nu intră mingea în poartă.Cel mai dificil meci va fi la Cluj, la antepenultima echipă în clasament, unde sper să reușim un meci bun, în care să fim mai eficienți în atac.Cel mai greu este pentru jucători că nu au reușit să ofere o victorie acasă, pentru acest public numeros care vine la fiecare meci să ne susțină."

VIDEO: Iordache Virgil

Echipa de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare, a XII-a, duminică, 26 noiembrie 2023, în deplasare cu CS Universitatea Cluj.

Citiți și:Clasamentul Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) sau "Liga Ziambrilor", cum i se mai spune după disputerea etapei cu nr 11 a sezonului 2023/24

Foto clasament:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.