Sport

Victorie a voleibalistelor de la CSM Focșani 2007 în etapa nr 9 a Diviziei A2/ Seria Est. O voleibalistă de 12 ani a debutat la echipa vrânceană

Ziarul de Vrancea
5 dec 2023 2135 vizualizări

CSM Focșani 2007-CSM Corona Brașov: 3-0 (25-22, 25-16, 25-16) în etapa nr 9 a a Diviziei A2/ Seria Est la volei feminin. Meciul de volei feminin a avut loc sâmbătă, 02 decembrie 2023, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu" din Focșani.

VIDEO:CSM FOCȘANI 2007- Oficial

Formula de start a echipei de volei feminin CSM Focșani 2007: Denisa Cara, Alesia Cristea, Carmen Dițu, Miruna Făiniță, Gabriela Dumitru, Mădălina Ioniță (cpt.), Ana Maria Crăciun (libero).

 Lotul complet pentru acest meci al echipei de volei feminin CSM Focșani 2007: Ana Maria Crăciun (libero),

Daria Stănculescu, Denisa Cara, Alesia Cristea, Maria Meianu (libero), Carmen Dițu, Andra Damaschin, Miruna Făiniță, Gabriela Dumitru, Andrijana Pavlasevic, Mădălina Ioniță (cpt.), Daria Lăbunț, Mihaela Dumitru.

Antrenori: Neculai Harabagiu și Mihaela Tașkiran:

 Antrenorul principal al echipei noastre, Neculai Harabagiu: ,,Sunt bucuros pentru victoria de astăzi! A fost un meci pe care fetele l-au controlat încă de la început și, după cum era de așteptat, ne-am impus în fața unei echipe mai puțin experimentate. A fost o zi specială pentru Daria Lăbunț (12ani), jucătoare de perspectivă din Focșani, care a jucat pentru prima dată la echipa de senioare. Este o dovadă a potențialului nostru și a angajamentului față de dezvoltarea tinerelor talente."

 Daria Lăbunț, care a debutat sâmbătă 02 decembrie 2023 la echipa de senioare, a fost convocată de curând și la o preselecție pentru Naționala U16 a României.

Daria este antrenată de prof. Veta Mihalache.

Echipa de volei feminin CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare, a 10-a, sâmbătă, 9 decembrie, în deplasare cu CSM București.

Citiți și postarea activată de primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, pe contul său de facebook, sâmbătă 02 decembrie 2023, după disputarea meciului de volei feminin, CSM Focșani 2007-CSM Corona Brașov

"Volei: CSM Focșani 2007 - CSM Corona Brașov:3-0

Victorie categorică a echipei noastre de volei în penultimul meci din prima fază a campionatului Diviziei A2 la volei feminin

După un prim set echilibrat adjudecat la doar trei puncte diferență de fetele noastre, părea că meciul nu va fi unul ușor de câștigat.

Însă voleibalistele pregătite de antrenorii Nicu Harabagiu și Mihaela Tașkiran le-au depășit pe brașovence la toate capitolele și nu le-au dat nicio șansă, câștigând în final duelul fără set pierdut (25-22 25-16 25-16)

Etapa viitoare, a X-a și ultima din 2023, jucăm în deplasare cu puternica formație, CSM București

 Felicitări, fetelor și mult succes! Suntem mândri de voi!"-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.