Sport

VIDEO | Calificare în turneul final între primele șase cele mai valoroase echipe de volei din țară a junioarelor de la CSȘ Academika Focșani

Mihaela Vlădescu
3 mai 2023 1313 vizualizări

CSȘ Academika Focșani- CSȘ Târgoviște:3-1, duminică 30 aprilie 2023 în ultimul meci al turneului semifinal de volei junioare de la Focșani.Cu acest rezultat echipa de volei feminin junioare CSȘ Academika Focșani a intrat între primele șase cele mai valoroase echipe de volei din țară la această categorie de vârstă

Performata la volei: CSȘ Academika Focșani s-a calificat la turneul final de junioare

CSȘ Academika Focșani s-a calificat la turneul final de volei junioare al campionatului national, dupa ce în ultimul meci ai turneului semifinal de la Focșani a învins CSS Târgoviște cu 3-1. Turneul semifinal s-a disputat la Sala Polivalentă din Focșani, participante fiind echipele CSM București, CSS Academika Focșani, CSS Târgoviște și CSS Sighetu Marmației. La turneul final s-au calificat primele două clasate în turneul semifinal de la Focșani,, respectiv CSM București și CSȘ Academika Focșani.

Rezultatele echipei CSȘ Academika Focșani în turneul semifinal de la Focșani au fost urmatoarele:

CSȘ Academika Focșani-CSM București 1-3

CSȘ Academika Focșani-CSS Sighetu Marmatiei 3-2

CSȘ Academika Focșani-CSS Târgoviște 3-1

Echipa focșăneană este antrenată de Mihaela Taskiran și Petrică Damian. Felicitari fetelor noastre!

VIDEO:Costin Corcoz

Reamintim că sâmbătă, 29 aprilie 2023, CSȘ Academika Focșani a obținut prima victorie în turneul semifinal de volei junioare. După un meci strâns, echipa Focșaniului s-a impus în fața echipei CSȘ Sighetul Marmatiei în 5 seturi, (21-25, 23-25, 25-15,25-22, 15-13). Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani. În primul meci al turneului semifinal de volei junioare de la Focșani, echipa CSȘ Academika Focșani a fost depășită, vineri 28 aprilie 2023, de CSM București cu scorul de 3-1 la seturi.Duminică, 30 aprilie 2023, de la ora 13:00 în meciul decisiv pentru obținerea calificării la Turneul Final, al formației CSȘ Academika Focșani împotriva echipei CSS Târgoviște,  cu victoria cu 3-1 la seturi Focșaniul și-a asigurat prezența între primele șase cele mai valoroase echipe de volei din țară.

Citiți și:”ACS Academika Focșani - CSS Târgoviște -3 - 1

Victorie și calificare.Un nou meci fantastic făcut de fetele noastre și pentru prima dată în istorie avem o echipă de volei junioare calificată la un turneul final.

După un meci extrem de solicitant de 5 seturi câștigat în fața echipei CSS Sighetu Marmației, astăzi, la mai puțin de 24 de ore, fetele noastre au luptat până la ultima picătură de energie și au învins, cu 3-1, a doua favorită la calificare.

 

Am urmărit împreună cu suporterii focșăneni un meci atractiv și plin de suspans, în care ambele echipe aveau aceeași miză, calificarea la turneul final.

De un lucru suntem siguri, faptul că CSS Academika Focșani a ajuns între cele mai bune 6 echipe din România, iar voleiul focșănean are și prezent și viitor.

Felicitări, fetelor

Suntem mândri de voi ”-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.