Sport

VIDEO + Galerie foto | Primul antrenament din 2019 al fotbaliștilor seniori de la CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
21 ian 2019 841 vizualizări

Fotbal – CSM Focșani 2007 a început pregătirea pentru retur!
Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 s-a reunit, luni, 21 ianuarie, 2019,de la ora 15,30, la Stadionul Milcovul, pentru începerea pregătirilor în vederea sezonului de primăvară.

 

La prima ședință de pregătire au venit toți jucătorii din lotul cu care s-a încheiat turul campionatului Ligii a III-a. Nu au venit la întâlnire Alexandru Duca și Constantin Budeanu, care au plecat de la echipă dinainte de ultimele etape din toamnă. Conducerea echipei și a secției de fotbal a renunțat la serviciile jucătorilor Ionuț Nistor, Emilian Chivu și Florinel Beșa, optând așa cum mi-a spus antrenorul Vasile Burgă, ”pentru întinerirea masivă a lotului”. A revenit la echipă Liviu Tîrcă, pe care cei doi antrenori îl vor distribui în rol de fundaș central, și juniorii Marius Bătrînu, mijlocaș, născut în 2003, Cătălin Drumea, fundaș central, născut în 2003, Andrei Apenciucesei, atacant, născut în 2001. Toți trei sunt jucători talentați, componenți ai echipelor de juniori republicani ale CSM Focșani 2007 înființate în vara lui 2018, după o acțiune de selecție care a avut loc în întreg județul. S-a transferat la CSM Focșani 2007 un alt fotbalist cu talent și calități demonstrate inclusiv în meciurile de seniori, Andrei Paizan, care se afla în lotul echipei mari în virtutea protocolului de colaborare din clubul municipalității și LPS Focșani. A venit și un jucător de 23 de ani, din Italia, Andrei Sterian, care este mijlocaș. 

Echipa se va pregăti la Focșani până la finalul acestei luni iar între 1 și 10 ferbuarie va fi în cantonament la Covasna, ca și în iarna trecută. 

Conducerea echipe a stabilit și un bogat program de jocuri amicale: 7 febuarie, cu KSE Târgu Secuiesc; 10 februarie, cu Viitorul Curița; la 13 februarie, cu Metalul Buzău; la 16 februarie, cu Sporting Liești; la 20 februarie, cu Sportul Chiscani; la 23 februarie, cu Universitatea Dunărea de Jos. 

Toate meciurile de pregătire vor fi jucate în deplasare pentru a proteja terenurile 1 și 2, aflate în refacere.

Citiți și:Echipa de fotbal seniori CSM Focșani 2007 își reia pregătile luni 21 Ianuarie 2019 

Text informații + fotografii:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.