Sport

VIDEO | Premierea sportivilor și antrenorilor focșăneni cu performanțe deosebite în 2019

Ziarul de Vrancea
20 dec 2019 1833 vizualizări

Festivitatea de premiere a sportivilor și antrenorilor focșăneni cu performanțe deosebite în 2019 a avut loc joi, 19 decembrie, la Cinematograful Balada din Focșani.

VIDEO:vrancea atlastv

Sportivi cu performanțe deosebite din Municipiul Focșani și antrenorii lor au fost premiați cu o sumă totală de aproape 140 mii de lei

Joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, la Cinema Balada, a fost o veritabilă sărbătoare a sportului. Sportivi legitimați la cuburile din Focșani și care au avut rezultate deosebite în 2019, ca și antrenorii lor au fost premiați de Consiliul Local al Municipiului Focșani, la propunerea primarului Cristi Valentin Misăilă. Valoarea totală a, premiilor acordate în raport cu performanțele, a însumat aproape 140 de mii de lei.

Primarul Cristi Valentin Misăilă și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare, care au participat la eveniment au felicitat pe sportivi, profesori și antrenori pentru performanțele din anul care se încheie și care dau valoare importantelor investiții făcute pentru sport de municipalitate, și le-au urat să obțină rezultate și mai bune în anul ce vine.

Primarul Cristi Valentin Misăilă a înmânat sportivilor și atrenorilor premiați diplome de merit.

Text informații+ foto:CSM Focșani 2007 oficial

Citiți și ce spune despre anul competițional care se încheie, dar și ce planuri are pentru anul care vine atleta de la CSM Focșani 2007, Claudia Prisecaru

”Mulțumim pentru susținerea necondiționată!

Un an plin de reușite, cu emoții trec în anul ce urmează fiind o etapă importantă în cariera mea aceea de a lăsa în urmă anii de juniorat și tineret trecem la nivelul cel mai mare de seniorat!

Mi-am îndeplinit un vis, medalie la o competiție internațională!

2020 vreau să fie unul cu participare la Jocurile Olimpice, un vis și mai mare care nu e ușor deloc dar nici imposibil!

Anul ăsta m-a învățat că în viața dacă îți dorești ceva cu adevărat și lupți pentru ceea ce vrei nu ai cum să nu reușești!

În primul rând vreau să îi mulțumesc domnului antrenor Cristi Orza , clubului CSM Focșani 2007 oficial dar și Federaţia Română de Atletism cu voi a fost totul posibil!

Mulțumesc!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.