Sport

VIDEO + Foto | Rezultate remarcabile ale tânărului atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru la Cupa Bistriţei

Ziarul de Vrancea
16 ian 2024 1330 vizualizări

Conform informațiilor cuprinse într-o postare activată pe contul de facebook, Adina Bejenaru, mama tânărului atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru, acesta a obținut rezultate remarcabile în weekend-ul 13-14 ianuarie 2024, în concursul national - Cupa Bistriţei / Memorialul „Nicolae Mihalache” - la care au luat parte atleți seniori, precum și cei din categoriile tineret, juniori, I și juniori II (S, U23, U20, U18, U16.).

 

Fiind primul an de juniorat II U18. tânărului atlet vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru a concurat la concursul national - Cupa Bistriţei / Memorialul "Nicolae Mihalache" cu seniorii probelor de 200 și 400 metri și a reușit să urce pe podium alături de ei, deși diferența de vârsta este destul de mare. Astfel, Andrei Gabriel Bejănaru a obținut la concursul national - Cupa Bistriţei / Memorialul „Nicolae Mihalache” locul II si record personal la 400 metri, timp 52, 13 sec, la doar 30 de sutimi fața de medalia de aur; locul III și record personal la 200 metri, timp 23,57 sec la doar 57 de sutimi fața de medalia de aur și locul IV la proba 3000 metri.

Andrei Gabriel Bejanăru, originar din Broșteni, este elev al Liceului Teoretic „Duiliu Zanfirescu” din Odobești. El a fost legitimat la CSȘ Focșani dar acum concurează pentru clubul SCM „Gloria" Buzău. Solicitat de Ziarul de Vrancea să explice mutarea atletului vrâncen, antrenorul său Radu-Mihail Brăguță a precizat: „Măsura a fost luată la recomandarea antrenorului federal care se ocupă de loturile naționale de juniori. Situația lui Andrei se îndrepta spre repetarea <<cazului Corina Ilinoiu>>".

Fiul meu s-a mutat la SCM Buzău din data de 1 iunie 2023 cu contract, împreună cu domnul profesor antrenor Radu-Mihail Brăguță.CSȘ Focșani nu avea fonduri pentru a-l susține pe Andrei. Pentru a performa avem nevoie pe lângă echipament de calitate și de foarte multe concursuri, concursuri care implica deplasări. Toate acestea sunt costisitoare și aveam nevoie de sprijin material.” ne-a mărturisit d-na Adina Bejănaru, mama atletului vrâncean Andrei Gabriel Bejănaru

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.