Sport

VIDEO + Foto | Meci spectaculos în etapa nr 2 a play-off-ului Sperligii Vrancei la fotbal, sâmbătă, la Gugești

Ziarul de Vrancea
2 apr 2024 1403 vizualizări

Victoria Gugești-CSM Adjud 1946-3-2( 1-0)

Sâmbătă 30 martie 2024 , pe terenul de fotbal de la Gugești, a avut loc un spectaculos între două echipe de top din campionatul județean de fotbal al Vrancei, CSL Victoria Gugești și CSM Adjud 1946, în etapa a doua a play-off-ului Superligii Vrancei. Meciul a fost un adevărat regal al fotbalului, oferind suporterilor prezenți și celor ce au urmărit partida de acasă o experiență memorabilă.

VIDEO: SDV TV

Cele două formații au oferit un spectacol fotbalistic de înaltă calitate, cu faze de poartă incitante și goluri pe măsură. De la începutul partidei, jucătorii ambelor echipe au arătat determinare și abilități tehnice remarcabile.

Gazdele, echipa CSL Victoria Gugești, au controlat jocul în primele minute și au reușit să deschidă scorul în prima repriză, prin golul marcat de Milea, aducându-și echipa în avantaj cu 1-0 la pauză. Începutul celei de-a doua reprize a adus un alt gol pentru Victoria Gugești, Dascălu fiind cel care a dublat avantajul echipei gazdă în minutul 50, stabilind scorul la 2-0.

Cu toate acestea, determinarea și spiritul de luptă al echipei oaspete, CSM Adjud 1946, au răzbătut în cele din urmă. Aceștia au reușit să egaleze rapid, prin două goluri spectaculoase marcate în doar două minute: Padovei în minutul 68 și Predoiu în minutul 69, aducând scorul la 2-2 și redeschizând competiția pentru ambele echipe.

Tensiunea a atins cote maxime pe măsură ce meciul se apropia de final, dar echipa Victoria Gugești a reușit să își recâștige avantajul prin golul marcat de Costin în minutul 85. Deși CSM Adjud 1946 a încercat să revină în ultimele momente ale jocului, echipa gazdă a reușit să-și mențină avantajul și să încheie meciul cu scorul de 3-2 în favoarea sa.

Cu acest rezultat, Victoria Gugești acumulează 3 puncte importante și se distanțează la 3 puncte în fața echipei CSM Adjud 1946 în clasamentul play-off-ului Superligii Vrancei. Cu toate acestea, bătălia pentru titlu este departe de a fi decisă, având în vedere că urmează și meciul de la Adjud dintre cele două formații, care promite să fie la fel de spectaculos și incitant ca și cel de astăzi.

Fotbalul județean își demonstrează încă o dată farmecul și pasiunea, atrăgând suporteri din întreaga regiune și oferind momente de neuitat pe terenul de joc. În continuare, fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele întâlniri din competiție, pregătiți să susțină și să se bucure de performanțele echipelor lor preferate.

Citiți și textul postării activată pe contul de facebook al clublui din Adjud după meciul disputat sâmbătă 30 martie 2024 la Gugești

„Superliga Vrancei Play-off, etapa a 2a

Victoria Gugesti - CSM Adjud 3-2

Un meci intens disputat, joc unde am reușit să revenim de la 2-0 pentru gazde, dar din păcate în minutul 86’ echipa din Gugesti, a reușit să înscrie golul victorie.

Campionatul se joacă în continuare, nu ne dăm bătuți, mai avem 8 jocuri până la final, iar altele 4 până la meciul retur cu cei din Gugești.

Pentru echipa noastră au marcat:

• Vasile Padovei 

• Madalin Predoiu”-CSM Adjud1946

???? Etapa a 3a, sâmbătă 06 Aprilei, ora 17:00

CSM Adjud ???? Siretul Suraia.

Capul sus băieți, mai avem de luptat!!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.