Sport

Un nou meci televizat pentru echipa de handbal

Dan Chiriac
14 mar 2018 1258 vizualizări

TVR HD va transmite un nou meci al echipei de handbal CSM Focșani 2007. Marți 20 martie, de la ora 17.30, focșănenii vor întâlni la Sala Polivalentă pe Dinamo. Meciul contează pentru etapa a 24-a a ligii naționale. În acest moment, CSM Focşani 2007 se află pe locul nouă, cu 24 de puncte, la trei distanţă de Minaur Baia Mare. Focșănenii au meciuri grele de jucat, acasă cu Dinamo și Steaua și  în deplasare cu Potaissa Turda, Steaua. Pentru a depăși minaur, Focșaniul are nevoie de minim patru puncte în cele trei jocuri, băimărenii având și avantajul rezultatelor directe.  Asta, dacă minaur va pierde toate cele trei jocuri rămase de disputant. Dacă privim realist, în acest moment, este mult mai probabil ca CSM 2007 să ajungă în play-out, alături de CSU Suceava, HC Vaslui şi CSM Făgăraş.  Poli Iaşi şi HC Odorhei sunt deja retrogradate. Focşănenii ar avea în acest moment 8 puncte şi vor urma meciuri echilibrate pentru  evitarea barajului de menţinere în liga naţională. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.