Sport

Toți rapidiștii îl vor pe Pancu

Ziarul de Vrancea
19 mai 2020 900 vizualizări

Fosta vedetă este vizată pentru funcția de președinte al clubului

Principalul acționar al clubului de fotbal FC Rapid, Victor Angelescu, a declarat, ieri,pentru AGERPRES, că toți rapidiștii și-au dorit ca Daniel Pancu să ocupe funcția de președinte al clubului, precizând că fostul antrenor nu a semnat deocamdată contractul, dar termenii acestuia sunt agreați de ambele părți. „Vom avea discuții cu Daniel Pancu, va veni la Rapid, dar nu a semnat încă un contract. Dar este agreat de ambele părți. Când îl vom semna, vom anunța. El vrea să rămână, noi vrem fel, urmează să vorbim și să semnăm. Nu cred că e o singură persoană care să fi avut un rol determinant ca Daniel să fie președinte, toată lumea de la club și-a dorit acest lucru, și suporterii au avut un rol important, toți rapidiștii. Toată lumea a vorbit cu el și până la urmă a rămas. Toți am contribuit la rămânerea lui”, a declarat Angelescu. El este convins că Pancu se va adapta la noua funcție: „Eu sunt convins că Daniel Pancu se va adapta la noua funcție la Rapid, a mai avut funcții oficiale și înainte de a fi antrenor”. Daniel Pancu (42 de ani) a fost înlocuit în luna martie din funcția de antrenor al echipei Rapid, ca urmare a rezultatelor slabe din primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a, postul fiind preluat de Dan Alexa.

În altă ordine de idei, Victor Angelescu a declarat că UTA are prima șansă de promovare în Liga I, celelalte echipe care vor juca play-off fiind pe picior de egalitate. „Eu cred că UTA are prima șansă la promovare și apoi, celelalte cinci echipe au șanse egale. Noi credem că Rapid va promova, sunt cinci meciuri, toate vor fi ca o finală. Dacă pierzi unul sau două s-au dus șansele, dacă le câștigi ești sus. Nu știu, poate Rapid, Petrolul și Turris să aibă o șansă în plus față de FC Argeș și Mioveni, dar nu cred, pentru că contează cum începi. Sunt foarte puține meciuri și contează foarte mult cum începi, deci toate au cam aceleași șanse. Acum să vedem cine se va adapta cel mai bine. Mă refer la importanța meciurilor, contează și cu cine vei juca în primele meciuri, dacă joci acasă sau în deplasare. Sunt mai multe aspecte. Mai ales că se joacă într-o singură manșă”, a declarat Angelescu.

 FRF a stabilit prin Comitetul de Urgență ca la nivelul Ligii a II-a, din cauza pandemiei de COVID-19, să se mai dispute din acest sezon doar un play-off între primele șase echipe din fruntea clasamentului: UTA Arad, CS Mioveni, Turris Turnu Măgurele, FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid. La finalul play-off-ului, primele două echipe vor promova direct, cea de-a treia urmând să dispute un baraj cu formația clasată pe locul 12 în Liga I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.