Sport

Thiem mai speră la semifinale

Ziarul de Vrancea
16 nov 2017 1344 vizualizări

Meciuri decisive în grupele Turneului Campionilor la tenis de la Londra

Jucătorul austriac Dominic Thiem, locul 4 ATP, l-a învins, ieri, u scorul de 6-3, 3-6, 6-4, pe spaniolul Pablo Carreño, în etapa a II-a a Grupei Pete Sampras de la Turneul Campionilor. Thiem s-a impus într-o partidă care a durat două ore și șase minute și a obținut astfel prima victorie în această grupă, după ce a pierdut primul meci în fața bulgarului Grigor Dimitrov. Dimitrov l-a învins, și pe tenismenul belgian David Goffin, locul 8 ATP, calificându-se în semifinale, cu două victorii. Pe locul II al grupei este Thiem, cu o victorie și o înfrângere. Goffin este pe locul trei, tot cu o victorie și o înfrângere, dar cu setaveraj mai slab.Pablo Carreño a intrat în Grupa Pete Sampras din postura de rezervă. El a beneficiat de retragerea compatriotului său Rafael Nadal. În ultima etapă a  grupei se vor juca, astăzi meciurile Thiem - Goffin și Dimitrov - Carreño.

În grupa Boris Becker, Roger Federer a câștigat al treilea meci învingându-l pe croatul Maric Cilic, scor 6-7, 6-4, 6-1. Federer era deja calificat în semifinale înaintea acestui meci.

La dublu, cuplul francez Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert s-a înaintea ultimului meci din Grupa Eltingh/Haarhuis, pe care ar fi urmat să-l dispute, ieri cu perechea Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia). Herbert a suferit o accidentare la spate, iar el și coechipierul său au fost înlocuiți de rezervele Raven Klaasen (Africa de Sud) și Rajeev Ram (SUA). Kontinen și Peers au învins cu 2-6, 6-1, 10-8 și s-au calificat în semifinale.

Din această grupă fac parte și Horia Tecău și Jean-Julien Rojer. Ei vor da piept, joi, de la ora 20.00, cu cuplul Ryan Harrison/Michael Venus (SUA/Noua Zeelandă), în etapa a treia a grupei.

* Mihaela Buzărnescu  s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Toyota (Japonia), cu premii în valoare totală de 60.000 de euro. În optimi, Buzărnescu a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe japoneza Riko Sawayanagi, locul 302 WTA, în 55 de minute. În faza următoare, românca va evolua împotriva unei alte sportive din Japonia, Haruka Kaji (332 WTA), care a trecut cu 7-6, 6-2 de altă japoneză Rika Fujiwara. Un succes la acest turneu îi poate aduce Mihaelei Buzărnescu intrarea în premieră în Top 60 WTA.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.