Sport

Tenismena Maria Daciana Ciubotaru de la CSM Focșani 2007 a jucat în semifinalele turneului de tenis ,,Herodotou Tennis Academy" din Cipru

Ziarul de Vrancea
15 mar 2022 1449 vizualizări

Informația apare într-o postare activată pe contul de facebook CSM Focșani 2007 oficial

Sportiva legitimată la CSM Focșani 2007 a participat săptămâna trecută la turneul Junior Tour ITF J4 de la Larnaca (Cipru), unde a jucat în două semifinale ale competiției ,,Herodotou Tennis Academy".

La simplu, Maria a învins-o în primul tur cu 6-3, 7-5 pe slovaca Karolina Krajmer, în turul al doilea a trecut cu 6-1, 6-3 de britanica Flora Johnson (fav. 2), iar în sferturi a câștigat în fața estoniencei Laura Rahnel cu 6-2, 6-1. În semifinale a pierdut în două seturi în fața bulgăroaicei Jana Stojanova (fav.4) cu 5-7, 3-6.

La dublu, Maria a făcut pereche cu Eva Maria Ionescu și au avut următorul parcurs: în primul tur au trecut de perechea Klio Maria Ioannou (Cipru)/ Kitti Molnar (Ungaria)-fav.2 cu 6-2, 4-6, 10-7, iar în turul următor au eliminat cuplul Kate Mansfield (USA)/ Laura Rahnel (Estonia) cu 6-4, 6-2.

În semifinale au pierdut în fața perechii din Grecia, Eleni Lazaridou/Athina Pitta-fav.4 cu 6-7, 2-6.

Maria Daciana Ciubotaru participă în această săptămână la un alt turneu din Cipru, la Limassol, Junior Tour ITF J5-Famagusta Tennis Cup.

În cele două turnee care au avut loc în luna februarie în Egipt, ITF World Tennis Tour Juniors, Maria Ciubotaru și Eva Maria Ionescu câștigaseră turneul de la Cairo în proba de dublu, iar la turneul de simplu de la Giza, Maria Ciubotaru devenise campioană.

Maria Ciubotaru este pregătită de antrenorul federal Gabriel Moraru și de antrenorii Cosmin Georgescu și Andrei Săvulescu, iar preparator fizic este Dan Cristea, colaborator al Davis Cup și Fed Cup.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.