Sport

Tânărul fotbalist Darius Băncilă, care a făcut primii pași în carieră la Prosport Focșani, face saltul către Hellas Verona

Ziarul de Vrancea
2 sep 2023 2017 vizualizări

O poveste de devotament și talent, începută la vârsta de doar 3 ani și jumătate, la Focșani a ajuns la un nou capitol de succes pentru tânărul fotbalist Darius Băncilă. La numai 16 ani, acest tânăr promițător care a făcut primii pași în carieră la Prosport Focșani a semnat contractul cu echipa de top din Italia, Hellas Verona, un moment deosebit de important în evoluția sa sportivă.

Darius Băncilă și-a dezvoltat pasiunea pentru fotbal sub îndrumarea Prosport Focșani, un club local renumit pentru dezvoltarea tinerilor talente. Timp de mai mulți ani, el a evoluat în rândurile clubului la diverse grupe de vârstă, începând cu cea din 2004 și ajungând până la cea din 2007. În această perioadă, talentul său natural și efortul susținut au adus numeroase victorii în turneele naționale.

Darius Băncilă este recunoscut ca unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației sale din România, fiind apreciat nu doar pentru abilitățile sale ci și pentru etica sa de muncă exemplară și determinarea de a-și atinge obiectivele. Caracteristicile sale notabile pe teren includ tehnica sa remarcabilă, viziunea strategică și capacitatea sa de a marca goluri impresionante.

Această tranzacție spectaculoasă a fost posibilă datorită impresariatului lui Darius Băncilă, Orlando Popa, agent FIFA cu rezultate remarcabile în Italia. Prin intermediul eforturilor sale, mulți tineri talentați au avut oportunitatea de a se alătura marilor academii din fotbalul italian. Acum, Darius Băncilă se alătură acestui grup prestigios de tineri talente care speră să își facă nume în lumea fotbalului la nivel internațional.

Familia și suporterii din Focșani au fost extrem de mândri de realizările lui Darius, iar cluburile care l-au format, cum ar fi Prosport Focșani, FC Bacău și Academia Hagi, au contribuit esențial la dezvoltarea sa atât ca sportiv, cât și ca om. Reprezentanții clubului sportiv focșănean au transmis felicitări călduroase pentru acest succes și au exprimat speranța că Darius Băncilă va ajunge să joace în echipa națională de seniori a României, continuând astfel să inspire generațiile viitoare de fotbaliști români.

"Vă mulțumim pentru toți anii petrecuți împreună.Au fost momente frumoase pe care nu le poți uita!Cu siguranță Darius este unul din copiii care nu uita pe unde a trecut!Să fie serios, să muncească la fel de mult și o să ajungă unde își dorește!Felicitări, Prosport Focșani!” a transmis Mariana Băncilă mama junătorului prin intermediul unui mesaj Prosport Focșani,.clubul la care fiul său a făcut primii pași în cariera fotbalistică


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.