Sport

(Update) Finala la Vrancea Trophy se joacă sâmbătă la ora 11.00: Dascălu - Perper

Dan Chiriac
7 iul 2017 1064 vizualizări

Favorita numărul 1 dela Vrancea Trophy a fost eliminată în sferturile de finală. Cristina Dinu a întâlnit-o pe Anastasia Perper, o jucătoare din Moldova calificată în semifinale şi pe tabloul de dublu. Perper a cîştigat primul set cu 6-3, dar l-a cedat tot cu 6-3 pe cel de-al doilea. În actul decisiv s-a ajuns la tie-break, iar Perper s-a impus cu 7-3. O altă surpriză s-a consemnat în partida Cristina Ene – Colmegna. Italianca a pierdut primul set cu 6-2 şi a salvat o minge de meci la 4-5 în actul secund. Colmegna a revenit a câştigat setul doi cu 7-6 şi decisivul cu 6-1. Favorita 2 de la Vrancea Trophy, Nicoleta Dascălu a învins-o pe Georgia Crăciun cu un dublu 6-1. Maria Mateas din Statele Unite ale Americii este ultima semifinalistă după ce a trecut cu 6-2, 6-4 de Andreea Roşca. Semifinalele sunt programte vineri după-amiază. (Dan CHIRIAC)

UPDATE

Organizatorii turneului de tenis Vrancea Trophy au decis să programeze finala de simplu sâmbătă de la ora 11.00. Finala a fost programată mai devreme în condiţiile în care pentru ora 13.15 există o ameninţare de ploaie. Prima semifinală a turneului a fost câştigată de favorita 2, Nicoleta Dascălu, care a învins-o pe italianca Colmegna cu scorul de 6-1, 4-6, 7-5. Moldoveanca Perper este a doua finalista dupa ce a invins-o pe Maria Mateas cu 6-2, 5-7, 6-4. Prima finalistă în proba de dublu este perechea Gavrilova – Kazionova, care a trecut în semifinale de perechea Crăciun – Ghioroaie cu 6-3,6-2. Finala de dublu are loc sâmbătă după-amiază.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.