Sport

Surpriza lui Contra: Tamaș la lot!

Ziarul de Vrancea
27 sep 2018 467 vizualizări

Convocarea a apărut ca urmare a refuzului lui Găman de a se alătura tricolorilor pentru meciurile cu Lituania și Serbia,  invocând motive personale

Selecționerul Cosmin Contra a decis, ieri, să îl treacă pe Gabriel Tamaș (34 de ani) pe lista convocărilor preliminare pentru partidele pe care echipa națională le va disputa în octombrie, în Liga Națiunilor. Gabriel Tamaș, 34 de ani, îl înlocuiește pe Valerică Găman. Fundașul celor de la Al-Shabab a invocat probleme personale, iar selecționerul s-a reorientat. Surpriza remarcată de comentatorii de sport a fost chemarea fostului dinamovist și fecesebist, în detrimentul lui Cosmin Moți, jucător titlular aproape permanent la campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. Astfel, lista stranierilor arată astfel: Tătărușanu, Pantilimon, Niță, Lung (portari), Săpunaru, Toșca, Tamaș (fundași), Marin, Stoian, Anton, Chipciu, Rotariu, Stanciu, Budescu, Maxim (mijlocași), Keșeru (atacant). Lotul final, care va include și numele jucătorilor din campionatul intern convocați, va fi anunțat ulterior.Cosmin Contra a declarat ierii că are bătăi de cap cu accidentările de la echipa națională în perspectiva meciurilor cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor. El consideră că jocul cu Lituania are o importanță majoră: "Bineînțeles că am bătăi de cap cu accidentările și încerc să găsesc cele mai bune soluții. Sunt pierderi importante în sânul echipei naționale, dar nu m-am plâns, sigur vom găsi soluții și ne vom prezenta bine la aceste două meciuri. Cel mai important meci este cel cu Lituania, pentru că dacă vom câștiga acel meci vom avea posibilitatea ca la București, cu Serbia, să ne jucăm primul loc din grupă. E un meci foarte greu, pe teren artifical, cu problemele de lot pe care le avem, dar, după ultimul joc, sunt încrezător că suntem pe drumul cel bun și că vom reuși să câștigăm în Lituania. Cu Serbia aștept un stadion plin. Chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun cu Muntenegru, cred că atitudinea jucătorilor a fost foarte bună. Cred că suporterii apreciază atitudinea jucătorilor și sper ca până la meciul cu Serbia să câștigăm în Lituania”.Reprezentativa României va disputa în luna octombrie alte două jocuri în Liga Națiunilor UEFA, noua competiție oficială care a debutat în septembrie. La 11 octombrie, de la ora 21.45, tricolorii vor juca la Vilnius împotriva Lituaniei, pentru ca trei zile mai târziu, la 14 octombrie, de la ora 16.00, să întâlnească Serbia pe Arena Națională.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.