Sport

Șumudică contra lui Mutu

Ziarul de Vrancea
29 iun 2021 656 vizualizări

Țintarul pentru noul sezon al Ligii I s-a tras la sorți, marți, la sediul LPF. Campioana CFR Cluj va juca în prima etapă contra nou promovatei FC U Craiova 1948, antrenată de Adrian Mutu

Prima etapă va avea loc la 17 iulie. Vicecampioana FCSB va debuta în deplasare cu FC Botoșani, în timp ce Universitatea Craiova, a treia clasată și deținătoarea Cupei României, va juca acasă în prima etapă cu FC Argeș. Farul Constanța , echipă formată din fuziunea Farul - FC Viitorul, va evolua în prima etapă în deplasare, cu UTA. .Celelalte partide din prima etapă: Dinamo - FC Voluntari; OSK Sepsi – Academica Clinceni; Rapid – Chindia Târgoviște; Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni

Simona Halep nu merge nici la Tokyo

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează COSR pe pagina de Facebook. Ea afirmă că decizia a fost greu de luat. Simona Halep, locul 3 mondial și deținătoarea trofeului, și-a anunțat, vineri,și retragerea de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Sportiva nu a participat nici la Roland Garros, din cauza unei accidentări la picior.

Dinamo da, Minaur ba!

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, a anunțat, marți, că a primit wild-card pentru Liga Campionilor în stagiunea viitoare. Campioana României se află printre cele 16 formații acceptate în Champions League. 10 echipe au avut locul asigurat prin rankingul de țară, iar șase au primit wild-card.În schimb, echipa vicecampioană la feminin, Minaur Baia Mare, nu a primit această favoare, urmând a evolua în EHF European League. Tragerea la sorți a grupelor este programată pentru 2 iulie.

Prima victimă a Euro2020

Federația olandeză de fotbal a anunțat, marți, despărțirea de selecționerul Frank de Boer, după eliminarea Olandei în optimile de finală ale Euro-2020. De Boer, 51 de ani, a preluat echipa batavă în septembrie 2020, după ce Ronald Koeman a plecat de la națională pentru a antrena formația FC Barcelona. La Inter Milano, Crystal Palace și la naționala Olandei, De Boer nu a rezistat mai mult de 15 meciuri pe bancă. În schimb la Atalanta, el a fost antrenor la 55 de partide. El a mai antrenat între 2010 și 2016 formația Ajax Amsterdam.

Liga vrea VAR

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că liga și EAD, partenerul media, sunt pregătiți pentru introducerea sistemului VAR în Liga I, însă mai este nevoie să fie pregătiți și arbitrii.”FRF, Liga și EAD, ieri am semnat cu Burleanu, azi le-am adus la Orlando Nicoară și le-a semnat și el și începe pregătirea arbitrilor, noi suntem pregătiți să le virăm banii. Noi am putea, din punctul de vedere al nostru și al EAD, partenerul media, să folosim VAR-ul, dar nu sunt pregătiți arbitrii și operatorii și dacă nu sunt pregătiți la nivelul care trebuie..E puțin riscant, dar trebuie să-i dăm drumul, pentru că au fost multe situații care le-au lămurit prin VAR”, a declarat Iorgulescu, într-o conferință de presă. La sediul LPF s-a stabilit, marți, programul meciurilor din viitorul sezon al Ligii I.

Messi, din nou decisiv

Reprezentativa Argentinei a învins, luni, cu scorul de 4-1, selecționata Boliviei, la Copa America, în ultima etapă a grupelor. Messi a marcat de două ori, în minutele 33 (din penalty) și 42. Pentru Argentina au mai punctat Gomez ('6) și Martinez ('65). Golul bolivienilor a fost adus de Saavedra în min. 60. Într-un alt meci, Uruguay a trecut de Paraguay, scor 1-0, prin golul marcat de Cavani, în minutul 21, din penalty. În sferturi, Argentina va evolua cu Ecuador, iar Uruguay va întâlni Columbia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.