Sport

VIDEO | Staff-ul echipei de fotbal seniori CSM Focșani 2007 a prezentat obiectivele pentru noul sezon 2023-2024

Ziarul de Vrancea
26 aug 2023 1486 vizualizări

Joi, 24 august 2023, noua conducere tehnică a echipei de fotbal CSM Focșani 2007 a dezvăluit obiectivele pentru sezonul de fotbal 2023-2024. Într-o conferință de presă desfășurată la sediul clubului, președintele executiv Costel Lazăr, antrenorul principal Octavian Grigore, antrenorul secund Adrian Senin și antrenorul cu portarii Gabriel Lazăr au prezentat planurile pentru viitorul echipei.

VIDEO:vrancea atlastv

Cu o zi înainte de primul meci oficial al sezonului, CSM Focșani 2007 se confruntă cu provocarea definirii lotului de jucători. Staful echipei a fost nevoit să caute jucători din afara județului, deoarece nu au reușit să formeze un nucleu fotbalistic local puternic.

Costel Lazăr, președintele executiv al Secției de Fotbal, a declarat: „Este adevărat că am început pregătirile foarte târziu. Mi-aș fi dorit să găsim un nucleu de jucători localnici, însă nu am găsit decât foarte puțini, majoritatea juniori. Am fost obligați să căutăm soluții și suntem în căutări în continuare. Trebuie să formăm un grup pentru că deocamdată suntem eterogeni. Răspunderea este a tuturor, nu a unei singure persoane. Cred că am făcut alegeri bune. Nu tot ce am adus va rămâne, rămâne cine face performanță."

Antrenorul principal, Octavian Grigore, a adăugat: "Peste noapte nu se poate face nimic bun. Este nevoie de timp și de muncă. Nu pot să vă spun un 11 clar și definit. Acum suntem în proces de formare a unui lot și a unei echipe. În meciurile de pregătire, toți jucătorii au avut minute de joc. Ca să facem o echipă nu trebuie să ne uităm la buletin."

Cu toate acestea, echipa și conducerea își păstrează ambițiile. Obiectivele pentru acest sezon rămân îndrăznețe, conform declarațiilor oficialilor.

Costel Lazăr a subliniat: "Obiectivele acestui sezon sunt: formarea unei echipe competitive, calificarea în play-off, locurile 1/2. Ne dorim cu toții să abordăm promovarea în Liga a II-a, eu sunt încrezător."

CSM Focșani va începe sezonul cu un meci pe teren propriu împotriva echipei CSM Rm. Sărat, una dintre cele mai bune și omogene echipe din Seria a II-a a Ligii a III în sezonul trecut. Partida va avea loc vineri, 25 august 2023, de la ora 18:00, pe stadionul ”Milcovul” din Focșani. Un aspect pozitiv pentru suporteri este că accesul la acest prim meci al sezonului va fi gratuit, oferind o oportunitate excelentă de a veni și de a susține echipa în noul sezon.

De menționat că toate meciurile de pe teren propriu ale echipei  de fotbal seniori CSM Focșani 2007 vor avea loc în zilele de vineri, ceea ce oferă fanilor un program regulat pentru a urmări evoluția echipei în acest sezon plin de provocări și promisiuni.

Antrenorul principal al echipei de fotbal seniori CSM Focșani 2007, Octavian Grigore, despre meciul din prima etapă de campionat cu CSM Râmnicu Sărat:

Antrenorul CSM Focșani 2007, Octavian Grigore: ”E un început de drum. Nu neapărat... Este un meci care este de trei puncte ca și celelalte meciuri. Nu unul se joacă pe un punct și altele pe trei puncte. Suntem dezavantajați în momentul acesta pentru că eu consider acum că echipa care are prima șansă este cea de la Râmnicu Sărat. De ce acest lucru? Pentru că au omogenitate, pentru că au un lot foarte bun, pentru că am văzut anumite trasee de joc. Pentru că au dominat în sezonul trecut seria și noi suntem o echipă în formare. Dar vom face tot ceea ce este posibil ca să ne ridicăm la nivelul pretențiilor jocului și să încercăm să adunăm puncte. Nu punct, ci puncte. Cum o vom face, vedem mâine (n.r. vineri 25 august 2023) în teren. Îmi doresc ca grupul de jucători pe care-l am la dispoziție să înțeleagă nu în sine că punem presiune pe ei, pentru că a pune presiune pe jucători la un început de drum e destul de greu. Dar să înțeleagă că avem nevoie de puncte, avem nevoie de sprijinul tuturor. Este un drum lung, anevoios. Dar sper să ieșim cu bine din această confruntare.”       


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.