Sport

Sportul Ciorăşti, campioana ligii a cincea

Dan Chiriac
14 mai 2017 2047 vizualizări

Campioana ligii a cincea a anunţat deja că doreşte să câştige anul viitor liga a patra u jucătorii echipei din Ciorăşti au fost premiaţi de şefii AJF Vrancea

Echipa Sportul Ciorăşti a câştigat liga a cincea după ce a învins duminică, scor 5-4, pe Unirea Milcovul. Echipa condusă de Cornel Militaru a avut o replică foarte bună din partea echipei ce a ocupat poziţia secundă în clasament. Oaspeţii au condus cu 1-0, dar gazdele au revenit şi au reuşit să întoarcă rezultatul. UnireaMilcovul a revenit la 5-4 şi a ratat în minutul 92 ocazia de a egala. Isac a trimis peste poartă o lovitură de la 11 metri. Echipa înfiinţată de primarul Nicolae Braicău a reuşit să facă o figură excelentă în acest campionat. Edilul a anunţat deja că formaţia din Ciorăşti are ca obiectiv în noul sezon o clasare cît mai bună în Superliga Altdort Tehnik.. Jucătorii echipei din Ciorăşti au fost premiaţi de şefii AJF Vrancea Preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru a premiat echipa din Ciorăşti pentru performanţa obţinută. Este de remarcat, că în primul an de la înfiinţare, echipa din Ciorăşti promovează în liga a patra. Condiţiile de organizare a meicurilor sunt poate cele mai bune din judeţ. Sportul Ciorăşti beneficeayă de o bază sportivă modernă, cu tabelă de marcaj electronică, singura din judeţ, cu tribune, populate ca la liga întâi şi vestiare ce pot fi omologate la liga a doua. În alte partide la liga a doua s-au înregistrat rezultatele: Săgeata Bilieşti – Podgoria Coteşti 2-14 şi Flacăra Urecheşti - . În liga a patra s-au jucat partidele: Voinţa Cîrligele – Euromania Dumbrăveni 3-1, Tractorul Năneşti – CSM Focşani 0-5 şi Victoria Gugeşti  - Voinţa Sl. Ciorăşti 3-0. Oficialii clubului Națtional Golești au cerut amânarea partidei de duminică de la Clipicești dintre echipa locală şi Naţional Goleşti, după moartea lui George Gudană.  Biroul de Urgență al AJF Vrancea a decis ca meciul să fie amânat și să se joace la o dată ulterioră, de comun acord între cele două formații. La mijlocul acestei săptămâni au loc partidele din semifinalele Cupei României. Programul meciurilor este următorul: Miercuri 17 mai ora 18.00: Voinţa Cîrligele- Euromania Dumbrăveni – stadionul Milcovul – Focşani, Joi 18 mai ora 18.00: CSM Focşani 2007 – Tractorul Năneşti – stadionul Milcovul  Focşani. Prima echipă extrasă din urnă va fi formatia organizatoare. Aceasta va asigura măsurile de ordine şi asistenţa medicală a partidei. Baremul de arbitraj se va achita jumătate-jumătate inainte de începerea partidei.  Dacă la finalul celor 90 de minute rezultatul va fi egal, se vor juca două reprize a câte 15 minute de prelungire. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.