Sport

Sportivii karateka focșăneni s-au întors cu mai multe titluri de campioni mondiali de la Eger- Ungaria

Ziarul de Vrancea
8 oct 2017 53812 vizualizări

Fotografii + informații preluate de pe contul de facebook Fusaru Daniel

Noi rezultate foarte bune obținute de sportivii karateka focșăneni la competițiile internaționale de profil.Astfel la acest sfârșit de săptămână în perioada 06-08.10.2017  s-au desfășurat la , Campionatele Mondiale de Shotokan – SKDUN. La această competiție sensei Daniel Fusaru, antrenor la CSM Focșani 2007 a făcut parte din echipa managerială a echipei naționale a  României care se întoarce acasă cu mai multe medalii de aur și argint câteva dintre ele aduse de sportivi vrânceni.

Ar fi de menționat în primul rând, echipa de seniori a României Karate SKDUN  câștigîtoare a tiltulului de campioană mondială kata echipe în componența :sensei Daniel Fusaru – CSM Focșani 2007, Radu Todiraș – Dinamo București, Ionuț Petre – Dinamo București.

VIDEO reprezetând meciul de la categoria Kata Kankudai dintre:Sensei Daniel Fusaru - CSM Focsani 2007 - Romania -Aka ( centura rosie )...Shiro ( centura alba ) Sensei Prabha Karate - India din primul tur !


 

 

Tot la întrecerea amintită tânăra sportivă focșăneană Andreea Arginteanu a devenit campionaă mondială cu echipa feminină de tineret, alături de Isabela și Laura de la Dojo Casa Panciu, și și-a adjudecat și medalia de argint la kata individual tineret 18-21 de ani.

Irina Paraschiv - CSM FOCSANI 2007 - ROMANIA - a obținut locul II și titlul de vicecampioana Mondiala kumite cadeti feminin.

De asemenea karateka focșănean Alexandru Racoviță,de la CSM Focșani 2007 care făcut parte din lotul naționalei României la întrecerea din Ungaria a obținut   medalie de aur la categoria sa de vârstă. (sursa: Daniel Fusaru)

Antrenorul tinerilor karateka sensei Daniel Fusaru îl menționează ca un învingator ”la Atitudune” și pe sportivul său în vârstă de numai 10 ani fin Focșani  Radu Alex

”Chiar daca nu a obtinut un loc pe podium...a fost in finala de opt si la kata si la kumite categoria children Cupa Mondiala karate SKDUN Eger - Ungaria 2017...este mic ( doar 10 ani )...dar pentru mine este mare ! ”-spune Daniel Fusaru într-o postare pe contul său de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.