Sport

Simona Halep revine la New Haven

Ziarul de Vrancea
25 iul 2018 763 vizualizări

Inainte de US Open, liderul mondial va mai juca în trei turnee pe hard-ul american *

Site-ul oficial al turneului Connecticut Open, organizat de Universitatea Yale, a anunțat, marți, că Simona Halep a acceptat un wild-card la turneul ce va avea loc în perioada 19-25 august. Simona Halep a câștigat o dată titlul la New Haven în 2013, iar ultima dată a participat în 2014. "Sunt foarte încântată să mă întorc la Connecticut în această vară și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. Am amintiri frumoase de când am câștigat turneul în 2013 și întotdeauna mi-a făcut plăcere să joc în fața fanilor de aici. Tabloul puternic și condițiile similare cu cele din New York îl fac un turneu foarte bun pentru pregătirea meciurilor de la US Open, așa că abia aștept să mă întorc”, a spus Simona Halep. La turneu vor mai participa, printre altele, Caroline Garcia, Petra Kvitova, Julia Görges, Mihaela Buzărnescu, Dominika Cibulkova și  Johanna Konta. Simona Halep se înscrisese, inițial, la turneul de la Washington, care urmează să înceapă săptămâna viitoare, dar a renunțat. Înainte de US Open, ea va mai participa la turneele de categorie Premier de la Montreal (Rogers Cup) și Cincinnati.

* Jucătoarea americană Serena Williams (27 WTA) a primit un wild card pentru turneul Rogers Cup, de la Montreal, a anunțat Tennis Canada. Pentru Williams, va fi prima participare la acest turneu după 2014, când a ajuns în semifinale. Wild card-ul primit de Williams este rezervat jucătoarelor care au ocupat locul 1 în clasamentul mondial, s-au aflat în top 20 în 2017 sau au câștigat un trofeu de Grand Slam, Turneul Campioanelor sau un turneu de categorie Premier Mandatory pe parcursul carierei. Un astfel de wild card a primit și Viktoria Azarenka. Alte două wild card-uri le vor fi acordate unor jucătoare canadiene.Turneul Rogers Cup se va desfășura în perioada 3-12 august, la Montreal. Pe lista anunțată de organizatori se află trei românce: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

* Perechea Irina Bara/Oksana Kalașnikova (România/Georgia) s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, cu premii totale de 750.000 de dolari. Bara și Kalașnikova au învins în primul tur cuplul Polina Monova/Maryna Zanevska (Rusia/Belgia), beneficiar al unui wild card, scor 6-3, 1-6, 13-11, într-o oră și 19 minute.Cele două sportive calificate vor juca în faza următoare perechea Aleksandra Panova/Galina Voskoboeva (Rusia/Kazahstan). Irina Bara joacă la Moscova și pe tabloul de simplu. Românca situată pe poziția 140 WTA, a trecut de runda inaugurală și o va întâlni în turul doi pe letona Anastassija Sevastova (20 WTA), care a învins-o cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4 pe jucătoarea franceză, Pauline Parmentier (70 WTA). Alte rezultate înregistrate la simplu: Laura Siegemund (Germania) – Alizé Cornet (Franța) 4-6, 6-2, 6-3; Olga Danilovic (Serbia) – Kaia Kanepi (Finlanda)  7-6, 7-5; Valentîna Ivahnenko (Rusia) – Varvara Flink (Rusia) 7-6, 6-3; Anastasia Potapova (Rusia) – Kristyna Pliskova (Cehia) 6-4, 6-4; Julia Görges (Germania) – Natalia Vihlianțeva (Rusia) 6-2, 7-6.

* Marius Copil, locul 93 ATP, a fost eliminat în primul tur la Atlanta Open, turneu cu premii de 668.460 de dolari. Copil a fost învins de americanul Frances Tiafoe, numărul 42 mondial, scor 4-6, 4-6, într-o oră și două minute. Marius Copil a fost eliminat la Atlanta și la dublu în prima rundă, în echipă cu germanul Mischa Zverev.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.