Sport

Sezonul a început, mișcările continuă

Ziarul de Vrancea
5 feb 2018 737 vizualizări

Leo Grozavu l-a înlocuit pe Ionuț Popa la Timișoara * Palic a semnat contractul cu Dinamo * Sepsi nu se oprește din transferuri

ACS Poli Timișoara a anunțat, ieri, că noul antrenor al echipei este Leo Grozavu. El îl înlocuiește pe tehnicianul Ionuț Popa care și-a reziliat contractul cu ACS Poli. În vârstă de 64 de ani, Ionuț Popa conducea formația din Timișoara din 2016. Grozavu, 50 de ani, a antrenat ultima dată pe FC Botoșani, până vara trecută. El a mai pregătit, printre altele, formațiile Universitatea Cluj, CSM Poli  Iași și Gaz Metan Mediaș. După 23 de etape, Poli Timișoara ocupă locul IX în Liga I, cu 26 de puncte. "Îmi dau seama că am venit la un club de tradiție, știu ce înseamnă Timișoara. Sunt omul faptelor! Timișoara merită o altă performanță, mai mult decât mi-aș propune rămânerea în prima ligă. Dar, totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu pași bine calculați", a afirmat Grozavu, la prezentarea sa. Grozavu va fi ajutat de secunzii Octavian Benga și Alin Paleacu, antrenorul cu portarii Călin Frunză și preparatorul fizic Ovidiu Chiribici. Leo Grozavu a mai pregătit FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Baia Mare, FC Vaslui (secund), Academia Hagi (director tehnic), Luceafărul Oradea, FC Botoșani și Gaz Metan.

* Mijlocașul croat Antun Palic, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2019. Născut pe 25 iunie 1988, la Zagreb, Antun Palic a mai evoluat la Dinamo în perioada 2015-2017 și a adunat 73 de meciuri, marcând  opt goluri pentru echipa bucureșteană  în toate competițiile. Antun Palic a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a intrat, în cantonamentul de la Săftica, în programul de pregătire anunțat de antrenorul principal Vasile Miriuță. Un trofeu a câștigat Palici la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, 2-0 în finală cu ACS Poli Timișoara. Noul mijlocaș al echipei Dinamo mai are în palmares titlul de campion și Cupa Croației cu Dinamo Zagreb în sezonul 2010-2011. Patru meciuri a jucat Palic la Mouscron, trei în campionat și unul în Cupa Belgiei, în prima parte a acestui sezon competițional.

* Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a mai transferat doi jucători, pe scoțianul Nick Ross și pe fracezul de origine maliană Ibrahima Tandia, care au semnat contracte valabile cinci luni, cu opțiune de prelungire cu un sezon. Mijlocașul Nick Ross, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în ultimii ani în prima ligă scoțiană pentru Inverness și Dundee. Ibrahima Tandia (24 de ani), component al lotului U23 al statului Mali, evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv și ultima oară a jucat la FC Tours.  Sepsi a mai anunțat că Dumitru Stângaciu va pregăti portarii echipei, după ce gruparea s-a despărțit de antrenorul de portari Emilian Dolha.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.