Sport

Selecţionata arbitrilor în sferturi la Cupa Prietenia

Dan Chiriac
18 dec 2017 768 vizualizări

u este al treilea an consecutiv cînd echipa din Vrancea trece de faza grupelor şi ocupă un loc între primele opt din ţară

Selecţionata arbitrilor vrânceni a jucat la final de săptămână la cea mai importantă competiţie organizată de Comisia Centrală a Arbitrilor, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Călăraşi. Selecţionata Vrancei a participat la Cupa Prietenia, competiţie ce s-a disputat în Sala Sporturilor din Călăraşi. Lotul formaţiei vrâncene a fost format din următorii arbitri sau observatori: Vlăduţ Balaci, Octavian Bucătaru, Cristi Voicu, Dorinel Meiroşu, Cosmin Milea, Dan Chiriac, Florin Tudosă, Alexandru Abeaboeru, Alexandru Vrabie, Gică Mihai, Ionuţ Grigore, Sorin Bârzan. Selecţionata Vrancei avea ca obiectiv calificarea în sferturile de finală. În primul meci, arbitrii vrânceni au învins Selecţionata Constanţa cu scorul de 4-3, după golurile marcate de Meiroşu 3 şi Bîrzan. Vrâncenii au condus cu 4-1 la pauză, dar, jucând într-o formulă redusă, cu doar opt jucători pe foaie, au primit două goluri în actul secund. Sâmbătă, cu toţi jucătorii prezenţi pe teren, vrâncenii au obţinut un scor egal, 2-2, cu Selecţionata Ilfov, cea care avea să dispute finala întrecerii. Golurile vrâncenilor au fost marcate de Bucătaru. Din păcate, meciurile ultimei etape au adus o situaţie mai puţin plăcută. După victoria cu 6-1 a Selecţionatei Vrancea în faţa Ialomiţei, cei din Constanţa au jucat „amical” cu cei din Ilfov şi le-au permis  acestora să se impună cu 7-2 şi să câştige grupa la egalitate de puncte şi de golaveraj cu Vrancea, dar având un gol în plus marcat. Astfel, Vrancea a ajuns pe locul doi în grupă şi a dat peste  viitoarea câştigătoare a turneului, Selecţionata din Galaţi. Profitând de partea de tablou mai favorabilă, Ilfovul a ajuns până în finală, unde a cedat cu 6-1 în faţa Galaţiului. În ultimele trei ediţii, Selecţionata Vrancei a ajuns de două ori în sferturi, iar anul trecut a ocupat locul trei la Buzău. (D. C.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.