Sport

Se apropie taifunul Györ

Ziarul de Vrancea
21 ian 2019 521 vizualizări

Inaintea marelui meci din Liga Campionilor handbalistele de la CSM București au învins pe HC Zalău și au transferat-o pe Claudia Constantinescu

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a anunțat, ieri, transferul jucătoarei Claudia Constantinescu (24 de ani), de la HC Zalău. Handbalista va debuta la CSM București în 26 ianuarie, în partida din Liga Campionilor, cu Györ ETO.  Claudia Constantinescu a semnat cu CSM București un contract valabil până în iunie 2020. Claudia Constantinescu a evoluat la nivel de seniori doar pentru HC Zalău, echipă a cărei componentă a fost începând cu 2013 și alături de care a câștigat medalia de bronz la finalul sezonului 2016/2017. De asemenea, ea este multiplă medaliată la nivel de juniori și a bifat prezențe la Campionatele Europene U17 și U19, din 2011 și 2013, respectiv la Campionatele Mondiale U18 și U20, din 2012 și 2014.

Ieri, în avanpremiera partidei cu Györ, CSM București a învins HC Zalău cu 44-36 într-un meci din etapa a 14-a a Ligii Naționale, prima a returului. În urma acestui rezultat, campioana României a egalat SCM Rm. Vâlcea la puncte în fruntea clasamentului. Echipa pregătită de Dragan Djukic a avut ultimul test oficial înaintea marelui meci cu Györ de sâmbătă, programat în deplasare, în grupa principală a II-pa a Ligii Campionilor. Jocul a fost la îndemâna gazdelor, dar și fără apărări, din moment ce s-au marcat nu mai puțin de 80 de goluri. Claudia Constantinescu nu a evoluat, urmărind partida din tribune.

În ceea ce privește campioana Ungariei, ziarul L’Equipe a anunțat în această după-amiază faptul că pivotul Beatrice Edwige, campioană mondială și europeană cu Franța, se va transfera din vară la Györ. De asemenea, adversara CSM București așteaptă un răspuns în această săptămână din partea interului Nze Minko, un transfer care are șanse bune de a fi parafat, din moment ce la echipă mai activează încă o jucătoare din naționala Franței, Amandine Leynaud. La fel de interesantă este și informația care o privește pe olandeza Nycke Groot, handbalistă care ar urma să se despartă de Györ la finalul sezonului, după cum a precizat tot L’Equipe.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.