Sport

Sandu Iacob a semnat un contract pe 2 ani cu CSM Focşani! ”Au ajuns la un nivel la care mă regăsesc”

Ziarul de Vrancea
18 mai 2018 1123 vizualizări
Sandu-Iacob-foto Paul Ursachi-Mediafax foto.jpg
Sandu-Iacob-foto Paul Ursachi-Mediafax foto.jpg

Sandu Iacob a semnat un contract pe 2 ani cu CSM Focşani, anunţul fiind făcut azi9vineri 18 mai 2018) în cadrul unei conferinţe de presă condusă de Viorel Ciubotaru, actualul antrenor, dar şi preşedinte al clubului. Antrenorul îşi propune să ajungă cu noua echipă în play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin.

Imediat după ce HC Dobrogea Sud Constanţa a fost eliminată cu 2-1 de Dinamo în sferturile de finală ale Ligii Naţionale, Sandu Iacob a reziliat contractul cu clubul, chiar dacă obţinuse calificarea în viitorul sezon al cupelor europene. Tânărul antrenor nu a dus însă lipsă de oferte şi a intrat imediat în vizorul a patru echipe din Liga Naţională: Minaur Baia Mare, CSM Focşani, HC Vaslui şi CSM Făgăraş. În cele din urmă, interul dreapta al naţionalei la Campionatul Mondial din 2009 s-a decis să meargă la Focşani. ”Domnul Ciubotaru m-a sunat imediat după ce a aflat din presă că sunt disponibil. CSM Focşani este copilul lui de suflet, a investit multe emoţii şi parte materială din ce am înţeles, nu mă aşteptam să vină o propunere de la Focşani. Dar aceasta a venit şi am acceptat-o datorită spiritului care există la Focşani, datorită faptului că fiecare meci se joacă cu sala plină. E plăcut să joci aici cu câte 1.000 de spectatori la fiecare meci. CSM Focşani a crescut de la an la an şi a ajuns la un nivel la care eu mă regăsesc. Lucrurile sunt aşezate şi se fac realist”, a declarat Sandu Iacob pentru ProSport.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani a semnat un contract pe 2 ani şi va avea ca obiectiv să ajungă cu CSM Focşani în play-off. ”Este un lucru acceptat de toată lumea, este bine să trecem la un alt nivel, iar ideal ar fi să prindem play-off-ul”, a susţinut Sandu Iacob, care în mare va avea la dispoziţie lotul din acest sezon. ”Oamenii, sportivii sunt profesionişti. Ei şi-au câştigat locul de muncă la Focşani pe cel puţin 1-2 ani de zile în continuare, fiecare pentru perioada pe cât a semnat”, a adăugat Sandu Iacob.

Antrenorul îşi va începe activitatea la noul club de la 1 iulie. CSM Focşani încheie sezonul pe locul 10, reuşind să evite turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională.

Articol preluat de pe site-ul prosport.ro

Citiți și:Echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 are un nou antrenor:fostul component al naționalei României, Sandu Iacob;

Prima declarație a noului antrenor  principal al echipei de handbal masculin CSM Focșani 2007,Sandu Iacob


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.