Sport

Sala Polivalentă, renovată în așteptarea competițiilor sportive

Dan Chiriac
14 apr 2020 2551 vizualizări

În așteptarea reluării campionatelor naționale, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea a început lucrările de reparație la Sala Polivalentă

Astfel, sunt reparate și modernizate vestiarele, anexele și suprafața de joc din Sala Sporturilor Vrancea. Oficialii Direcției așteaptă reluarea unei părți din competițiile sportiove programate în primăvara acestui an. Cele mai mari șanse de a relua campionatul le are echipa de hndbal CSM Focșni 2007. Reprezentanții echipăelor din liga întâi nu îmbrățișează ideea înghețării campionatului. Cu riscul de a programa etape și la mijlocul săptămânilor, oficiali handbalului romănesc își doresc să ducă la final liga națională, acolo unde echipa din Focșani se află în prezent pe locul nouă. În schimb, pentru echipa de baschet de la clubul municipalității se așteaptă o decizie definitivă a Federației Române de Baschet. Astfel, într-o videoconferință, majoritatea echipelor de seniori au optat pentru varianta înghețării acestui sezon. O decizie definitivă nu va fi luată însă până la finalul crizei medicale din țară. Echipa de baschet CSM Focșani 2007 joacă în grupa valorică 7-12. Tot în SalaPolivalentă ar urma să se joace și meciurile echipelor de juniori la handbal și baschet, dar, totul se va stabili, cel mai probabil, după juătatea lunii mai, când se preconizează că vor fi ridicate o parte din restricțiile impuse. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.